2777
2789
عنوان

غده چربی

1960 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من همسرم توی ران پاش یه برامدگی اندازه فندق بوجود اومده البته خیلی ساله هست و اندازه وشکلشم تغییر نکرده هیچ اذیتی هم نداره شکلش شبیه لیپومه ولی چندروزه نگران شدم همش توفکرم

کسی تجربه ای داره

بیا نجنگیده نبازیم...✌
می‌تونه آبسه باشع ولی خب اگه مشکلی ایجاد نکرده پس چرا میخوایید الکی بزاریش زیر تیغ جراحی

نه ابسه نیست سرچ کردم شکلش شبیه غده چربیه نه مشکلی نداره خیلی نگران شدم

بیا نجنگیده نبازیم...✌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسر من هم هم سالها همچین غده ای توی ران پاش داشت و بهش توجهی نمی کرد. آخرش کمی متورم شد و عفونت کرد. اول بهش آنتی بیوتیک دادن تا عفونت برطرف بشه بعد هم با یه جراحی درش آوردن. جراحی سر پایی بود و کلا ده دقیقه طول کشید. توی بیمارستان میلاد با بیمه تامین اجتماعی هیچ هزینه ای هم نداشت.

معمولا این غده ها با یه سرعت خیلی خیلی کم رشد می کنن و آخرش نیاز به جراحی هست. به نظرم قبل از اینه اذیتشون کنه بهتره درش بیارن . نگران جای بخیه هم نباشید روی ران پا کاملا برطرف میشه

همسر من هم هم سالها همچین غده ای توی ران پاش داشت و بهش توجهی نمی کرد. آخرش کمی متورم شد و عفونت کرد ...

عزیزم همسر من قسمت بیرونیه رانش داره یعنی کشاله رانش نیست واسه همسر شماهم‌همونجا بود؟

اخه میگن نباید بهش دست بزنی میگم برش نداره بدتر بشه جای بخیه ک اصلا مهم نیست

بیا نجنگیده نبازیم...✌
عزیزم همسر من قسمت بیرونیه رانش داره یعنی کشاله رانش نیست واسه همسر شماهم‌همونجا بود؟ اخه میگن نبای ...

بله. همون جا بود. از یه جراح مشورت بگیرید تا کاملا نگرانیتون برطرف بشه. امیدوارم که اصلا چیز مهمی نباشه. غده روی پای همسرم خیلی بزرگ شده بود و به اندازه یه گردو رسیده بود!

بله. همون جا بود. از یه جراح مشورت بگیرید تا کاملا نگرانیتون برطرف بشه. امیدوارم که اصلا چیز مهمی نب ...

براش از دکتر غدد وقت گرفتم خوبه؟

بیا نجنگیده نبازیم...✌
براش از دکتر غدد وقت گرفتم خوبه؟

نه این اصلا به دکتر غدد مربوط نمی شه. دکتر غدد برای مشکلات غدد درون ریز بدنه. مثل مشکلات غده تیروئید یا دیابت.

شما باید از جراح عمومی وقت بگیرید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز