2821
2789
عنوان

میشه کمک کنید

86 بازدید | 12 پست

پس از تعیین هدف خود ، آن را به مدت 17 ثانیه در ذهن خود بدون هیچ گونه مزاحمتی تجسم کنید و در ذهن خود به هدفتان انرژی دهید . این کار را به مدت 4 دور ، 17 + 17 + 17+ 17 = 68 ثانیه انجام دهید. سپس این 17 ثانیه را با سه عدد سه ، شش و نه پیوند دهید.

یک دفترچه یادداشت تازه بردارید و هدف تجسم کرده  خود را 3 بار در صبح ، 6 بار در بعد از ظهر و 9 بار در  شب بنویسید .

به یاد داشته باشید هنگام نوشتن باید 17 ثانیه یا بیشتر را برای نوشتن هدف خود صرف کنید ، نه کمتر از 17 ثانیه ، جمله ای بسازید که 17 ثانیه یا بیشتر را در بر بگیرد ، این روال را فراموش نکنید . حداقل 21 روز این کار را انجام دهید ، حداکثر هر چقدر که دوست دارید . زمان بندی راحت و بدون مزاحمت را انتخاب کنید ، روح خود را پاک نگه دارید و ایمان داشته باشید. بعد از نوشتن بگویید از کائنات تشکر می کنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیشو متوجه نشدید

خوب اونجا که نوشته صبح سه بار ظهر شیش بار و.....اونو متوجه نشدم یعنی مثلا سه بار و که من ارزومو بنویسم اون چیزی که تو زهنم تجسم میکنمو فقط سه بار بنویسم یا هر بار یه جور تجسم کنم 

خوب اونجا که نوشته صبح سه بار ظهر شیش بار و.....اونو متوجه نشدم یعنی مثلا سه بار و که من ارزومو بنوی ...

یه هدف رو انتخاب کنید

تو ذهنتون تجسم کنید

به مدت ۱۷ ثانیه

قسمت اول رو که فهمیدید 

قسمت دوم رو میگم

اون هدفی رو که تجسم کردید رو تو روز سه بار ظهر  شش بار و شب هم نه بار تو کاغذ بنویسید 

طوری برنامه ریزی کن که مدت زمان نوشتن ۱۷ ثانیه کمتر نشه بیشتر شد عب نداره کمتر نشه

کاربر آقا هستم
یه هدف رو انتخاب کنید تو ذهنتون تجسم کنید به مدت ۱۷ ثانیه قسمت اول رو که فهمیدید  قسمت دوم ...

خوب همون هدفمو که تو زهنمه تجسم کنم هدفم اینه که خانوادم راضی بشن به عشقم برسم تا اخر این ماه خوب نمیدونم چجوری بنویسمش