2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

106 بازدید | 12 پست

پس از تعیین هدف خود ، آن را به مدت 17 ثانیه در ذهن خود بدون هیچ گونه مزاحمتی تجسم کنید و در ذهن خود به هدفتان انرژی دهید . این کار را به مدت 4 دور ، 17 + 17 + 17+ 17 = 68 ثانیه انجام دهید. سپس این 17 ثانیه را با سه عدد سه ، شش و نه پیوند دهید.

یک دفترچه یادداشت تازه بردارید و هدف تجسم کرده  خود را 3 بار در صبح ، 6 بار در بعد از ظهر و 9 بار در  شب بنویسید .

به یاد داشته باشید هنگام نوشتن باید 17 ثانیه یا بیشتر را برای نوشتن هدف خود صرف کنید ، نه کمتر از 17 ثانیه ، جمله ای بسازید که 17 ثانیه یا بیشتر را در بر بگیرد ، این روال را فراموش نکنید . حداقل 21 روز این کار را انجام دهید ، حداکثر هر چقدر که دوست دارید . زمان بندی راحت و بدون مزاحمت را انتخاب کنید ، روح خود را پاک نگه دارید و ایمان داشته باشید. بعد از نوشتن بگویید از کائنات تشکر می کنم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چیشو متوجه نشدید

خوب اونجا که نوشته صبح سه بار ظهر شیش بار و.....اونو متوجه نشدم یعنی مثلا سه بار و که من ارزومو بنویسم اون چیزی که تو زهنم تجسم میکنمو فقط سه بار بنویسم یا هر بار یه جور تجسم کنم 

خوب اونجا که نوشته صبح سه بار ظهر شیش بار و.....اونو متوجه نشدم یعنی مثلا سه بار و که من ارزومو بنوی ...

یه هدف رو انتخاب کنید

تو ذهنتون تجسم کنید

به مدت ۱۷ ثانیه

قسمت اول رو که فهمیدید 

قسمت دوم رو میگم

اون هدفی رو که تجسم کردید رو تو روز سه بار ظهر  شش بار و شب هم نه بار تو کاغذ بنویسید 

طوری برنامه ریزی کن که مدت زمان نوشتن ۱۷ ثانیه کمتر نشه بیشتر شد عب نداره کمتر نشه

کاربر آقا هستم
یه هدف رو انتخاب کنید تو ذهنتون تجسم کنید به مدت ۱۷ ثانیه قسمت اول رو که فهمیدید  قسمت دوم ...

خوب همون هدفمو که تو زهنمه تجسم کنم هدفم اینه که خانوادم راضی بشن به عشقم برسم تا اخر این ماه خوب نمیدونم چجوری بنویسمش