2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو گوش و حلق و بینی

سلام من ۱۷ روزه از کرونام میگذره . گیجی و منگی سر دارم و سرم یه جوریه میخواستم بپرسم بر شما چقدر زمان برد تا خوب شد و چی مصرف کردید؟؟؟ تو رو خدا جواب بدید

سلام من ۱۷ روزه از کرونام میگذره . گیجی و منگی سر دارم و سرم یه جوریه میخواستم بپرسم بر شما چقدر زما ...

والا من بعدش رفتم گوش و حلق و بینی گفت مایع گوشم تکون خورده یسری کارا گفت انجام بدم که ورزش برای سرگیجس و قرص اکتوسرک هم داد بهم،البته حتما مطمئن شو ک سرگیجت بخاطر افت فشار  نباشه

اندر دل من تو ای نگارا...

من خرداد کرونا گرفتم ۲۰روز شدید بود ابن حالت گیجی ومنگی بعد  تا بهمن ماه گیج و منگ بودم حس میکردم فشارم پایینه ولی نبود تو خیابون تو هرحالتی تو سرم یحالتی بود به لحظه  ول نمی‌کرد ازاسفند بهتر شدم ولی بعضی روزا برمیگرده 

وخدایی که بشدت کافیست
من دکتر عمومی رفتم با گوشی نگاه کرد گفت گوشت تمیزه برای شما عکس از گوش داخلی انداخت ؟ واینکه سرتون ح ...

بااون گوشی مشخص نیست باید نوار گوش بگیری بعدش من رفتم بیمارستان امیراعلم با ی دستگاهی چک کرد،سرم گیج می‌رفت و منگ بود 

اندر دل من تو ای نگارا...