2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟🥲

96 بازدید | 13 پست

خانم ها من حدود ۶ ماه پیش به شدت خون ریزی داشتم موقع دفع

خیلی معذرت می‌خوام ولی کل کاسه توالت پر خون میشد البته یبوست هم داشتم اون موقع مسافرت بودیم رفتم دکتر گفت کلونسکوپی باید بشی منم گفتم برم شهر خودمون انجام میدم ولی بعد یک هفته قطع شد 

الان صبح شکمم یهو به قدری درد کرد که واقعا تحمل نکردم رفتم دستشویی دیدم بلههههه بازم خون هستش

تو تاپیک های قبلیم هم گفتم که حالت تهوع دارم 

الان حدود ۴ ماهی میشه که حالت تهوع دارم و کلا بی‌حال هستم 

کلا امروز یبوست هم نبودم بگم مقعدم زخم شده 

می‌دونم باید برم دکتر 

واسه بعد از ظهر وقت گرفتم 

ولی خواستم ببینم کسی تاحالا مثل من شده؟؟ یا تجربه دارید ؟؟ 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

الان بازم شکمم درد می‌کنه 

نمی‌دونم تا بعد از ظهر که رفتم دکتر چیکار کنم 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

چرا کسی نمیاد 😭 

باید تاپیک مادر شوهر بزنم تا بیاین ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زائده ای از مقعد بیرون زده؟ 

احساس سوزش دارید؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

الان بازم شکمم درد می‌کنه  نمی‌دونم تا بعد از ظهر که رفتم دکتر چیکار کنم

عزیزم برو دکتر یا همورئیده. یا بواسیر

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️
زائده ای از مقعد بیرون زده؟  احساس سوزش دارید؟

زائده رو نمی‌دونم

ولی احساس سوزش ندارم اصلا 

فقط شکمم درد می‌کنه 

عزیزم برو دکتر یا همورئیده. یا بواسیر

ممنون 😍

درضمن اصلا یبوست نیستم 

خب بواسیره دیگه روش بیفت و درمان شو وگرنه اذیت میشی

ممنون عزیزم

رفتم دکتر گفت نه بواسیر هست نه همورویید 

گفت زود تر بیا کلونسکوپی کنم 

دکتر خیلی نگرانم کرد🥲 

نه دکتر رفتم گفت نه بواسیر هست نه همورویید

راستش یکم ترسوند منو 

گفت باید بیای کلونسکوپی کنم 

شما همچین بیماری دیدین؟ به نظر شما خطرناکه ؟

نه دکتر رفتم گفت نه بواسیر هست نه همورویید راستش یکم ترسوند منو  گفت باید بیای کلونسکوپی کنم& ...

سلام عزیزم

تاپیک زدم و 10 صفحه جلو رفت کامنتا گم شد تا خودتون الان پیام دادین

بله باید کولونوسکوپی انجام بدید خیلی دلایل میتونه داشته باشه شاید زخم بافت روده دارید و هزار دلیل دیگه جواب کولونوسکوپی مهمه پزشک باید تشخیص بدن

پشت گوش نندازید در اولین فرصت پزشک مراجعه کنید

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.