2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بی حسی باشه فشار شکمو نمیفهمی.چون تا چن ساعت بعدم بی حسی زیاد درد اصن نمیفهمی.فقد باراول میگن پاشو راه برو یکم سخته.ولی بازم بنظر من بی هوشی خیلی بهتر از بی حسیه.عوارضش خیلی کمتره

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

اول که تاده شب ببعدچیزی نخوردم صبحش رفتم  سرم زدن بعدسوند یکوچولودرد داره بعدش توخود اتاق عمل هچ دردی نداشتم بی حسی شدم بعدش ریکاوری میبرنت تایک ساعت بعد تواتاق دیگ اثربی حسی کم کم میره درد داری ولی کمه شبش ساعت ده میذارن چیزی بخوری بعدش که برااولین بار بلندمیشی اونجابودکه مرگو دیدم جلوچشمم🥲همین بلندشدن وتکون خوردن دردداره بعدش که اولین دفع انجام بشه اجازه ترخیص میدن تایک هفته درد داری ببعدش دردت میره ولی بنظرم تاچهل پیش خونوادت باش همسرتم کنارت باشه چون واقعاوجودش لازمته 

موقع فشار دادن شکم 

داشتم بهوش میومدم فشار دادن و دردم اومد 

اما بهوش که اومدم هر پرستاری میومد اجازه نمیدادم 

اونام میرفتن 

اما تو بقیه مراحل باهاشون همکاری کردم 

از جام بلند شدم 

کلی راه رفتم و تو همون راه رفتن ها کلی خون از بدنم خارج شد

پرستاره گفت تنها مریضی که تو راه رفتن و اینا اذیت نکرد امشب تو بودی 

گفت وقتی نمیزاشتی شکمت رو فشار بدیم هممون میگفتیم با این مریض داستان داریم 😂

خلاصه اینکه بعد به دنیا اومدن بچه بسیار پوست کلفت میشی

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

اول که تاده شب ببعدچیزی نخوردم صبحش رفتم  سرم زدن بعدسوند یکوچولودرد داره بعدش توخود اتاق عمل ه ...

خب ببخسید دفع درد نداره؟کلا درذ بخیه اس یا دل درذه؟برام خیلی دعا کن

بهت شربت کار کن و اینا میدن 

چون از قبلش زیاد غذا نخوردی ، نه 

فقط کافیه بفهمن دستگاه گوارش و روده هات کار میکنن 

بعدش مرخصی

البته بچه هم باید یک بار دفع انجام بده 

واسع ما اینجوری بود 

من اتاق خصوصی گرفته بودم 

و مادرم و شوهرم با هم پیشم بودن 

خوب بود همه چی

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

دفع که به خودی خود درد نداره اون جابخیه س درد داره پمپ دردبگیر وشیاف استفاده کن من چون پمپ درد داشتم شیاف استفاده نکردم براهمین دردش زیاد شداولین باربلندشدنم بدن تابدن هم فرق داره چشم دعامیکنم عزیزم ان شاالله زایمانت راحت باشه