2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظر من درد نداره 

اگه درد سستی شاید اذیت شی ولی یه توصیه بعد زایمان کره محلی و روغن خوب و حلوا تخم مرغ بخور تا چهل روزم کار نکن

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

اول که میری بیمارستان آنژیوکت به دستت میزنن سرم بهت میزنن سوند برات وصل میکنن( یخورده سوزش داری) بعد میری اتاق عمل بیحسی میزنن تو کمرت بعد یه پرده جلوت میکشن دیگه هیچ احساسی نداری یهو یه جوجه کوچولو میزارن رو سینت میگن بفرما نی نی شما😍😍😍😍 تا چند ساعت سرت را نباید تکون بدی تنها دردش وقتی برای اولین بار میخوای از تخت بلند بشی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اگر با بی حسی باشه فشارشکمو اینا هیچی حالیت نمیشه نمیفهمی پس دردم نداری.اگر با بی هوشی باشه بعد ب هوش میای فشار شکم میدن بااون شکم پاره واقعا طاقت فرسای از دردزایمان بدتره.من هردو تجربه کردم.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

تشکیل پرونده پوشیدن لباس سرم سوند اتاق عمل سزارین فشار دادن شکم در چند مرحله دراوردن سوند راه رفتن عوض کردن پانسمان بعدشم برو به سلامت نگران نباش عزیزم هیچکدوم غیرقابل تحمل نیستن

دردش چطوریه

خودم تجربه نداشتم 

بقیه که دیدم میگن اگه تو بی حسی شکم بکنن درد نداره اگه حس بیای و درد داشته باشی خیلی درد داره درد بیشتر درد هم برای بخیه هاست که به شکم فشار میاره و درد میگیره 

مامانم میگه جیغ میزدم

ببین ما اون روز ۱۱ نفر سزارین کردیم که ۶ تاش مریض یه دکتر بودیم 

از همه کم سن و سال تر من بودم 

از قبلشم انقدر برام از درد و اینا گفته بودن تو مرز سکته بودم 

به ترتیب هر کی نوبتش بود سوند میزاشتن و میبردن اتاق عمل 

انقدر جیغ میکشیدن که منه ناشتا صد دفعه از ترس رفتم دستشویی جیش کردم 

هنوزم نمیدونم اون همه جیش از کجام در میومد 

نوبت من شد 

تا خواستم دهن باز کنم جیغ بکشم گفت بلند شو گذاشتیم 

گفتم واقعا ؟گفت آره 

یکم حس سوزش ادرار داشتم و اینکه موقع راه رفتن اذیت بودم اما دردش قابل تحمل بود خدایی

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

خب خیلییی وحشتناکه؟!ممنونم از انرژیت

نه عزیزم وحشتناک نیست... ذکر بگو و همش به خودت بگو این همه زن جوون هر روز دارن زایمان میکنن منم یکی مثل بقیه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔