من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من که نمیگیرم کلا به درد نخور هست تو چند ماه اول مگه چند بار بیرون میریم که کالسکه بگیرم بعد ۵_۶ماه ...
من بچه م سه سالشه از اول تو کالسکه مینشوندم بعد یه مدت ننشست،دوباره از یکسالو نیمه گی نشست تو کالسکه.الانم هر جا میریم که پیاده روی زیاده مثل خرید یا مثلا تو مسافرتا حرم رفتنی اگه کالسکه نباشه خسته میشه میگه بغلم کنید.اما اگه کالسکه باشه کلا تو اونه
والا دوستای من هر کدوم که بچه داشتن با کالسکه رفتیم بیرون بچه جیغ داد که یا بغلش بیاد یا راه بره بعد بیچاره یه بچه بغلش تازه زحمت هل دادن کالسکه خالی هم اضافه میشه .بماند که خیابون ها و پیاده رو های ما اصلا مناسب کالسکه نیست زحمت سوارکردن و پیاده کردن تو ماشین و راه پله و آسانسور هم بماند
من بچه م سه سالشه از اول تو کالسکه مینشوندم بعد یه مدت ننشست،دوباره از یکسالو نیمه گی نشست تو کالسکه ...
من مثلا دوست ندارم بچه سه ساله رو با کالسکه این ور و اونور ببرم نمیدونم هر کی نظرش یه چیزیه از نظر من از ۶ ماه نهایتا دو سال بچه کالسکه خوبه براش که اونم معمولا نمیشینن .