2777
2789
عنوان

بچه غیر اجتماعی

296 بازدید | 20 پست

مامانا، بچه هاتون از چه سنی با بقیه بچه ها بازی میکردن؟ پسر من اصلا علاقه نداره با بچه دیگه بازی کنه ، خودش تنهایی بازی میکنه، نمیدونم چه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطوری بودم خودم تنها بازی میکردم بچه تون درونگراس  از همین الان با مشاور صحبت کنید این ...

بله متاسفانه ، منتها شرایط زندگیمون هم تشدید کرده این مشکل رو، خانواده ها و اقوام خیلی دورن، مهد کودک هم نمیره😫

چند سالشه؟ دختر من تو مدرسه اوکیه  ولی تو خونه قشنگ تنها بازی میکنه

دوسال و هشت ماه، این خیلی خوبه البته که بچتون خودش بازی میکنه، منظور من این نبود، پسر من با بچه ها بازی نمیکنه و تنها هم نه، حتما یه بزرگتر باید باشه 

برو کیف کن از الان داره مستقل بار میاد تو جمع بچه های این دور و زمونه فقط حرف رد و خلاف رد و بدل م ...

خب توی این سن کم که دوستشون رو ما انتخاب میکنیم فعلا، دوست دارم از بچه ها یاد بگیره بازی کردن و ... ولی پسرم اصلا ارتباط نمی‌گیره 

حتما باید با بچه ها بازی کنه،بزرگ میشه نمیتونه تو اجتماع راحت زندگی کنه .سعی کنین علت بازی نکردنشو ب ...

بله خودم هم  دوست دارم با بچه ها بازی کنه، ولی خب  هیچ بچه ای اطرافمان نیست، توی پارک و مهد هم ارتباط نمیگیره 

دوسال و هشت ماه، این خیلی خوبه البته که بچتون خودش بازی میکنه، منظور من این نبود، پسر من با بچه ها ب ...

عزیزم خیلی کوچولوعه بش زمان بده ببرش پارک ...دختر منم میبردم پارک دفعات اول بازی نمی کرد فقط بچه‌ها رو تو پارک زیر نظر داشت نگاهشان میکرد   

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه شما مشکلی نداره،مثل من درونگراست،بلاخره دوست پیدا میکنه اما بسختی،احساساتشو،ناراحتی شو حتی استرس شو به سختی بروز میده،خیلی باید حواستون بهش باشه،شاید گاهی چهره ش عادی بنظر بیاد اما از درون حالش خوب نباشه،اینا تجاربی هست که خودم کردم،به عنوان یه آدم درون گرا میگم