2777
2789
عنوان

خانواده

33 بازدید | 15 پست

سلام.دوستان من چند ماهه ازدواج کردم.شوهرم ادم شدیدا اروم و مظلومیه. و این اخلاقش باعث شده با اینکه همه خیلی دوسش دارن ولی کسی بهمون اهمیت نمیده.یعنی ناراحت شدنمون برای کسی مهم نیست.یا بقیه اونجور که باید بهمون احترام نمیزارن.مثلا مادر شوهرم همیشه با جاریم خیلی گرم صحبت میکنه و همیشه بهش اسرار میکنه که شب بمون ولی به من نه چون برادر شوهرم و جاریم هردو اگه کوچکترین حرفی بهشون زده شه زمین و زمان و به هم میدوزن ولی ما نه.یا مادر شوهرم همیشه برای اون پیش دستی میزاره و میوه تعارفش میکنه ولی به من نه.حالا من چطوری رفتار کنم که هم این رویه تا اخر نمونه هم دعوا نشه که بتر شن؟

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید و از تجربتون استفاده کنم.

زیاد نرو

بخدا گلم اصلا انقدرا هم مهم نیستن خانواده شوهر

تا میتونی رفت و آمدت رو کم کن

کمتر بری کمتر اذیت میشی

لعنت به وسواس فکری🥲بچه ها کمکم‌ کنید اگه دکتر خوبی میشناسید در این رابطه معرفی کنید😭❤️

وقتی اینجور میکنن شما هم کم برو خونشون،یا مثلا تو حرفات یه جور غیر مستقیم به روش بیار ،مثلا از قول یکی دیگه از فامیل خودت داستان درست کن بگو باهش اینجوری میکنن اونم ناراحت شده و نمیره خونشون،هی با حرف زدن ب در بگو دیوار بشنوه،باید ناراحتی تو ابراز کنی شما بروتون نمیارین اونا هم متوجه نمیشن

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد نرو بخدا گلم اصلا انقدرا هم مهم نیستن خانواده شوهر تا میتونی رفت و آمدت رو کم کن کمتر بری کم ...

منم همین کارو رو فعلا دارم میکنم ولی ما نامزدیم و بی خانمان.یه وقتایی اون میاد خونمون بقیشم همش تو خیابوناییم.خیلی سخته چون ما تا یکی دو سال آینده نمیتونیم بریم سر زندگیمون 

وقتی اینجور میکنن شما هم کم برو خونشون،یا مثلا تو حرفات یه جور غیر مستقیم به روش بیار ،مثلا از قول ی ...

به ذهنم رسید برم مشاوره خانواده چون خیلی دارم اذیت میشم.به نظرتون برم؟

به ذهنم رسید برم مشاوره خانواده چون خیلی دارم اذیت میشم.به نظرتون برم؟

آره عزیزم ،مشاور خانواده هم خوبه،خاهرشوهرم اول زندگیش خیلی اذیت میکردن قوم شوهرش،رفت مشاوره  بلد شد چ رفتاری بکنه

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
زیاد نرو بخدا گلم اصلا انقدرا هم مهم نیستن خانواده شوهر تا میتونی رفت و آمدت رو کم کن کمتر بری کم ...

تو عید رفتیم باهاشون مسافرت خونه ی اقوامشون.من و شوهرم از یه چیزی ناراحت شدیم رفتیم تو اتاق و تا اخر بیرون نیومدیم.در اتاق هم باز بود.همه کاملا متوجه ناراحتی ما شدن ولی هیچ کس انگار نه انگار.حتی مادر شوهرم نیومد بگه چی شده.من از اون روز دارم دق میکنم.به شوهرم میگم مگه تو بچه سر راهی هستی که براشون هیچیت مهم نیست

عزیزم 

مادر شوهر خوب داشتن نعمته 

من باردارم 

خدا شاهده تو این پنج ماه یه سوپ درست نکرد برا من بیاره بالا  پسرشم میبینه ولی حقا به مادرش میده 

تازه پسرش سیب میاره میگه آبشا بگیر برا مادرم 

من از مادر شوهرم خیلی بی محبتی دیدم 

و به یه نتیجه رسیدم بی  محلی بیشتر اینا را میسوزنه بی محلی کن محل نزار ‌ جوابشا بده بگو مادر خوب از ترستون به اون عروس میرسید ببین نزار تو دلت چیزی بمونه و یکی اینکه اگر با مادر شوهرت تو یه ساختمون هستی اصلا پایین نرو وسنگین باش اگر دور هستی چهبهتر هفته یک بار برو 

تو عید رفتیم باهاشون مسافرت خونه ی اقوامشون.من و شوهرم از یه چیزی ناراحت شدیم رفتیم تو اتاق و تا اخر ...

دقیقا من که به شوهرم میگم مامانت تو را برا پولت میخواد چون شوهر من خرجی خانواده شا میده از مادرش تا برادراش

ببین یعنی از خبر باردار شدن ما خوشحال نشد 

اگر این جیزها را تو ذهنتون بزرگ کنی خودت پیر میشی 

قشنگ به مادر شوهرت بگو 

من فکک میکنم این پسرتون بچه سر راهیه 

هیچ چیزی تو دلت نزار هیچی