2777
2789
والا خیلیا حتی قبل عقب افتادن پریودی هم جواب میگیرن، من 4 روزه عقب افتاده، دو روز پیش زدم خیلی کمرنگ ...

ایشالا که شمام باردار باشین 

منم ۴روزه عقب افتاده ولی دیروز بیبی چک زدم منفی بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ازتون  آزمایش چی؟

هم بیبی چکت مثبت بشه مامامیفرسته آز

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
ایشالا که شمام باردار باشین 

مگه شماباردارید؟!

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
چ علائمی داشتین ک زودتر تست زدین

درد مثل پریود که می‌گرفت و ول میکرد ،همش حس میکردم الان پریود میشم، ترشح ،تکرر ادرار ،و زیاد شدن آب دهنم،همش توی دهنم آب جمع میشد ‌..و بعدش که مثبت شد درد سینه هام شروع شد ...اما عزیزم بدن همه مثل هم نیس علایمش، ولی خب متاسفانه من بچم برام نمونده.

ایشالا بی بی مثبت ببینی چون خیلی حس خوبیه ، من بی بی چکام رو صبح،شب،ظهر هرموقع میزدم جواب میداد ...این ۴ روز فقط صبح ها نذاشتم ...خیلی هم پررنگ بود ازاول 

یه چیز دیگه یادم رفت بگم به شدت بوی گوشت حالمو بهم میزد ، که دیگه بعد از آزمایش تهوع هامم شروع شد ،کم غذا شدم ،اشتها تعطیل ولی فقط شیرینی می‌خوردم ...ایشالا شما هم باردار باشی چون منم دقیقا حال الان شمارو داشتم قبل از حاملگی ،همش دنبال علایم بودم 

ایشالا بی بی مثبت ببینی چون خیلی حس خوبیه ، من بی بی چکام رو صبح،شب،ظهر هرموقع میزدم جواب میدا ...

ممنون عزیزم

انشالا شمام باردار باشی و خدا ی نی نی سالم و صالح بهت بده❤️