2777
2789
عنوان

✨درمسیر نور با قرآن ✨

14 بازدید | 9 پست

الهی پناهم باش 💎 

✨اعوذ باالله من الشیطان الرجیم ✨ 

بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

قَالَ هَؤُلَاءِ بَنَاتِی إِنْ کُنْتُمْ فَاعِلِینَ🌸
71 - ‌گفت‌: اینان‌ دختران‌ منند، [‌با‌ ‌آنها‌ ازدواج‌ نمایید] ‌اگر‌ کاری‌ می‌کنید
لَعَمْرُکَ إِنَّهُمْ لَفِی سَکْرَتِهِمْ یَعْمَهُونَ🌸
72 - ‌به‌ جان‌ تو سوگند ‌که‌ ‌آنها‌ ‌در‌ مستی‌ ‌خود‌ سرگشته‌ بودند
فَأَخَذَتْهُمُ الصَّیْحَةُ مُشْرِقِینَ🌸
73 - ‌پس‌ ‌به‌ هنگام‌ طلوع‌ آفتاب‌ [صیحه‌ی‌ مرگبار] ‌آنها‌ ‌را‌ فرا گرفت‌
فَجَعَلْنَا عَالِیَهَا سَافِلَهَا وَأَمْطَرْنَا عَلَیْهِمْ حِجَارَةً مِنْ سِجِّیلٍ🌸
74 - ‌پس‌ ‌آن‌ شهر ‌را‌ زیر و رو کردیم‌ و ‌بر‌ آنان‌ سنگ‌هایی‌ ‌از‌ سجّیل‌ باراندیم‌
إِنَّ فِی ذَلِکَ لَآیَاتٍ لِلْمُتَوَسِّمِینَ🌸
75 - ‌به‌ یقین‌، ‌در‌ ‌این‌ [کیفر] ‌برای‌ هوشیاران‌ عبرت‌هاست‌

وَإِنَّهَا لَبِسَبِیلٍ مُقِیمٍ🌸

76 - و ویرانه‌های‌ ‌آن‌ هنوز ‌بر‌ سر راهی‌ ‌است‌ ‌که‌ ‌بر‌ جای‌ مانده‌
إِنَّ فِی ذَلِکَ لَآیَةً لِلْمُؤْمِنِینَ🌸
77 - بی‌گمان‌، ‌در‌ ‌این‌ ‌برای‌ مؤمنان‌ عبرتی‌ ‌است‌
وَإِنْ کَانَ أَصْحَابُ الْأَیْکَةِ لَظَالِمِینَ🌸
78 - و ‌به‌ راستی‌ اهل‌ «ایکه‌» ستمگر بودند
فَانْتَقَمْنَا مِنْهُمْ وَإِنَّهُمَا لَبِإِمَامٍ مُبِینٍ🌸
79 - ‌پس‌ ‌از‌ ‌آنها‌ انتقام‌ گرفتیم‌، و ‌آن‌ دو شهر اکنون‌ ‌بر‌ رهگذری‌ آشکار ‌است‌
وَلَقَدْ کَذَّبَ أَصْحَابُ الْحِجْرِ الْمُرْسَلِینَ
80 - و اهل‌ حجر (قوم‌ صالح‌) نیز پیامبران‌ ‌را‌ تکذیب‌ کردند
وَآتَیْنَاهُمْ آیَاتِنَا فَکَانُوا عَنْهَا مُعْرِضِینَ🌸
81 - و آیات‌ ‌خود‌ ‌را‌ ‌به‌ ‌آنها‌ دادیم‌ ولی‌ ‌از‌ ‌آن‌ رویگردان‌ بودند
وَکَانُوا یَنْحِتُونَ مِنَ الْجِبَالِ بُیُوتًا آمِنِینَ🌸
82 - و ‌برای‌ ‌خود‌ ‌از‌ کوه‌ها خانه‌هایی‌ می‌تراشیدند ‌که‌ ‌در‌ امان‌ بمانند
فَأَخَذَتْهُمُ الصَّیْحَةُ مُصْبِحِینَ🌸
83 - ‌پس‌ صبحدم‌ صیحه [مرگبار] ‌آنها‌ ‌را‌ ‌در‌ گرفت‌
فَمَا أَغْنَى عَنْهُمْ مَا کَانُوا یَکْسِبُونَ🌸
84 - و آنچه‌ [‌از‌ امکانات‌] ‌به‌ دست‌ آورده‌ بودند ‌به‌ کارشان‌ نیامد
وَمَا خَلَقْنَا السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَیْنَهُمَا إِلَّا بِالْحَقِّ وَإِنَّ السَّاعَةَ لَآتِیَةٌ فَاصْفَحِ الصَّفْحَ الْجَمِیلَ🌸
85 - و ‌ما آسمان‌ها و زمین‌ و آنچه‌ ‌را‌ ‌که‌ میان‌ ‌آن‌ دو ‌است‌ جز ‌به‌ حق‌ نیافریدیم‌، و یقینا قیامت‌ آمدنی‌ ‌است‌، ‌پس‌ [‌با‌ ‌آنها‌] بساز، سازشی‌ نیکو
إِنَّ رَبَّکَ هُوَ الْخَلَّاقُ الْعَلِیمُ🌸
86 - پروردگار تو همان‌ آفریدگار آگاه‌ ‌است‌
وَلَقَدْ آتَیْنَاکَ سَبْعًا مِنَ الْمَثَانِی وَالْقُرْآنَ الْعَظِیمَ🌸
87 - و ‌به‌ راستی‌ تو ‌را‌ سبع‌ المثانی‌ (سوره‌ی‌ فاتحه‌) و قرآن‌ بزرگ‌ عطا کردیم‌
لَا تَمُدَّنَّ عَیْنَیْکَ إِلَى مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِنْهُمْ وَلَا تَحْزَنْ عَلَیْهِمْ وَاخْفِضْ جَنَاحَکَ لِلْمُؤْمِنِینَ🌸
88 - چشمان‌ ‌خود‌ ‌را‌ ‌به‌ امکاناتی‌ ‌که‌ ‌به‌ گروه‌هایی‌ ‌از‌ ‌آنها‌ داده‌ایم‌ خیره‌ مکن‌، و ‌برای‌ ‌ایشان‌ اندوه‌ مخور، و بال‌ محبت‌ ‌خود‌ ‌را‌ ‌بر‌ مؤمنان‌ بگستر
وَقُلْ إِنِّی أَنَا النَّذِیرُ الْمُبِینُ🌸
89 - و بگو: ‌من‌ همان‌ هشدار دهنده‌ی‌ آشکارم‌ [‌به‌ عذابی‌ سخت‌]
کَمَا أَنْزَلْنَا عَلَى الْمُقْتَسِمِینَ🌸
90 - ‌آن‌ سان‌ ‌که‌ ‌بر‌ تجزیه‌ گران‌ [آیات‌ الهی‌] نازل‌ کردیم‌
صفحه : 266، حجر🌱
🦋🌱🦋🌱🦋🌱🦋🌱🦋🌱🦋
سلام دوستان گرامی، روز شنبه تون مملو از نور الهی، عشق
الهی، آرامش الهی💐
خدایا راهنمایی ام کن در این ماه به کارهاى شایسته و اعمال نیک و برآور برایم حاجتها و آرزوهایم اى که نیازى به سویت تفسیر و سؤال ندارد اى داناى به آنچه در سینه هاى جهانیان است درود فرست بر محمد وآل طاهر او🤲🏻💚💚💚💚

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

خدا خیرت بده عزیزم نماز و روزت قبول حق باشه ان شاء الله❤

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و تقبل شفاعتهم و ارفع درجتهم و العن اعدائهم❤          خواهشم از شما اینه حتما کتاب ۳ دقیقه در قیامت رو مطالعه کنید بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمیگیره ولی دنیاتون زیر و رو میشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خیرت بده عزیزم نماز و روزت قبول حق باشه ان شاء الله❤

سلامت باشید، طاعت و عبادت شماهم قبول حق🤲🏻💚💚💚

حاجتروا🙏🏻💙💙

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ممنون از اینکه چشممون رو به نور روشن کردی

خدا امواتت رو بیامرزه☘️

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
ممنون از اینکه چشممون رو به نور روشن کردی خدا امواتت رو بیامرزه☘️

سپاس از حضورتون💚

دلتون مالامال از نور خدا🤲🏻💚💚

اللهم عجل لولیک الفرج بحق اقای غریب بحق اقای کریم امام حسن مجتبی❤

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
اللهم عجل لولیک الفرج بحق اقای غریب بحق اقای کریم امام حسن مجتبی❤

الهی آمین🤲🏻

سلام عزیزم روزتون نورانی...اجرتون با صاحب قرآن✨💕

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
سلام عزیزم روزتون نورانی...اجرتون با صاحب قرآن✨💕

سلام بروی ماهتون، طاعت و عبادتتون قبول حق💚🤲🏻