2777
2789
عنوان

بندرعباس

188 بازدید | 7 پست

تازه اومدم تو این شهر خسته شدم از بس برای کار گشتم یا ساعتش بده یا دوره یا حقوقش کمع چیکار کنم؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

چه مدتی رفتی اونجا طول میکشه تا جا بیفتی و آشنا پیدا کنی انشالله یه کار خوب و مناسب برات پیا بشه 

ما هم احتمال زیاد تا چند ماه آینده باید بیاییم اونجا خوبه شما راضی هستی از زندگی تو اونجا ؟ 

دخترای مامان عاشقتونم ...😘😍
چه مدتی رفتی اونجا طول میکشه تا جا بیفتی و آشنا پیدا کنی انشالله یه کار خوب و مناسب برات پیا بشه&nbs ...

من به زور اومدم،😂😂 ولی خو خوبه فقط تابستون گرمه وگرنه مرکز خرید و فست فود و مردمش خوبن 

اما من دلم شهر خودمونو میخاد اونجا دوست بیشتر داشتم فقط بندر یکم زندگی گرونه مثل شیراز جای دیدنی نداره انقدر زیاد اما ساحلش خوبه 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تو تاپیکت دیدم که گفتی ساکن پیامبراعظمی ما میخایم خونه اجاره کنیم و پولمون فقط به پیامبراعظم م ...

خوبه عزیزم ساختمونی ک ما هستیم ساکته امنیت داره فقط تو قرارداد حواستون باش همه چی ذکر بشه همسایه هاتونم خوب باشن ساختمون با مدیریت باش بقیش حله

خوبه عزیزم ساختمونی ک ما هستیم ساکته امنیت داره فقط تو قرارداد حواستون باش همه چی ذکر بشه همسایه هات ...

عزیزم اینکه به مرکز شهر و بالاشهر دورین سخت نیست؟مهد دختر من گلشهره فاصله تا اونجا زیاده مگه نه؟

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
عزیزم اینکه به مرکز شهر و بالاشهر دورین سخت نیست؟مهد دختر من گلشهره فاصله تا اونجا زیاده مگه نه؟

عزیزم اگر وسیله داشته باشی رب ساعت بیست دقیقه ای بیشتر راه نیست اما وقتی موقع تعطیلی مدارسه ترافیکه بیشتر خاهر منم رسالته فک کنم مدرسه اش باید زود بره و بیاد دیگ