2777
2789
عنوان

مامانا بیاید🥺🥺

72 بازدید | 9 پست

چند وقت پیش داداشم دو شب، شب ادراری داشت. 

فکر میکنم ب خاطر استرس بود، 

حالا گذشت بعد از اون امشب بعد ی مدت دوباره شب ادراری داشت

ب نظرتون دلیلش چیه؟ 

قبل خواب رفت دستشویی هوای خونه هم گرمه پتو انداخته بود سردشم نیست خیلیم مایعات نخورده 

یعنی استرس؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

شب ادراری فقط،دلیلش استرس نیست گاهی ارثیع  گاهی،مثانه خیلی سرد شده

شما گرمی بهش،بدین زیر دلش با روغن سیاه دونه ماساژ بدین اگه یمدت خوب نسد برین دکتر دارو میده خوب میشه

فقط اینکه  اصلا بروش،نیارین انگار،چیز،عادیه 

شب ادراری فقط،دلیلش استرس نیست گاهی ارثیع  گاهی،مثانه خیلی سرد شده شما گرمی بهش،بدین زیر دلش ب ...

نمیشه ک ب روش نیورد اخه عزیزم 

من فکر میکنم بخاطر استرسه باید با روانشناس صحبت کنم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشه ک ب روش نیورد اخه عزیزم  من فکر میکنم بخاطر استرسه باید با روانشناس صحبت کنم

خب پس حتما صحبت کن اگه لازمه ببرش

چرا عزیزم صبح که پامیشه عادی باش حتی یادش بده خودس لباسش دربیاره بندازه تو سطل لباس منظورم اینه یوقت چیزیش،نگی  

خب پس حتما صحبت کن اگه لازمه ببرش چرا عزیزم صبح که پامیشه عادی باش حتی یادش بده خودس لباسش دربیاره ...

ن دعوا نمیکنم امشب رفتیم حموم از پا به پایین کامل خودم شستمش الان خوابش نمیبره فردام باید بره مدرسه 

شایدم از استرس نباشه ها حواست باشه بهش تلقین نکنی که استرس داره شاید مثانه ش سرد شده شاید غذاهایی که طبع سرد دارن زیاد خورده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شایدم از استرس نباشه ها حواست باشه بهش تلقین نکنی که استرس داره شاید مثانه ش سرد شده شاید غذاهایی که ...

این هفته کلا مرغ و کباب و جوجه و گوشت اینا خورده

پیتزا هم ی بار خورد 

اصلا باهاش حرف نمیزنم راجبش فقط بیدارش میکنم کاراش میکنم دوباره میزارم بخوابه 

تو روز عادیم باهاش حرف نمیزنم فقط موقع خواب میگم برو دستشویی بعد بخواب 

این هفته کلا مرغ و کباب و جوجه و گوشت اینا خورده پیتزا هم ی بار خورد  اصلا باهاش حرف نمیزنم ر ...

آخه بچه 7 ساله که نباید استرس داشته باشه مگر اینکه محیط خونه محیط پرتنشی باشه و اینکه مرغ و جوجه و اینا طبع شون سرده عزیزم فقط گوشت گوسفند طبعش گرمه پیتزا هم سرده سالاد و ماست و ترشی هم اگه همراهش باشه اونام سرده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آخه بچه 7 ساله که نباید استرس داشته باشه مگر اینکه محیط خونه محیط پرتنشی باشه و اینکه مرغ و جوجه و ا ...

ن ما ک خودمون 2 نفریم کلی بازی میکنیم درس می‌خونیم بیرون میریم اصلا تنش نداریم 

اما داداش من استرس رو داشت قبلا هم حالا درمان شد اما من چند وقت پیش صبح زود رفتم بیرون کارم فوری بود دیگ دلمم نیمد بیدارش کنم گفتم تا میام خوابه تا 12 1 می‌خوابید بعد زودم برگشتم دیدم بیدار شده، عادت نداره ک من پیشش نباشم بیدارش نکنم اون شب، شب ادراری داشت. منم بعدش بهش گفتم فوری بود باید میرفتم در قفل کرده بودم سریعم برگشتم بازم فکر میکنم ترسیده بود برای همین میگم

چون این غذاها و همیشه میخوره دیگ هیچ مشکلی نداره شبم هیچوقت نمیره دستشویی عین ی آدم بزرگ می‌خوابه 

ارثی هم نیست ما هیچکدوم اینجوری نبودیم همه از سن کم از پوشک گرفته شدیم بدون مشکل

الان فقط اعصابم خورد میشه :(