2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیتزا میخوام

اوخودا🥲

فردا برو بخور باچه؟🥺😍

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌
آی منم میخوامممم🥲💔🤌🏻

😂😂😂خو توهم برو بخور🥲😋

من واسه رمضان قرص ال دی میخورم خیلی حالت تهوع میگیرم دیشب جاتون خالی پیتزا خوردم الان یادش میفتم حالم خراب میشه🤒اولین باره دلم پیتزا نمیخواد😅

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌
وایییی حیف که نمیتونم برم وگرنه حتما میرفتم می‌خریدم🥲✨

چرا🥺

یه سری محدودیت هاییه که نمیشه رفت بیرون🥲🤌🏻💔

ای بابا🥲بیابغل خودم🫂

خب نمیشه سفارش بدی باپیک موتوری برات میارن

2828
2791
2779
2792