2777
2789
عنوان

خدایاااا تو این بارداری

146 بازدید | 13 پست

دهن من سرویس شد از اولش ک لکه بینی هماتوم ویارای شدید جدا شدن جفت امکان سقط استراحت مطلق مریضی مریضی سرماخوردگی کرونا کمر درد دل درد بی اختیاری ادرار دندووون درد  احتمال زایمان زودرس تنگی‌نفس قلب درد هر شب شیاف امپول ترش کردن وای خدا حداقل یه زایمان رااااحت کنم بهم‌رحم‌کن بخدا مردم دیگه

الانم از دندون درد یه ورم لمسه😩😩

تحمل زایمان سخت ندارم‌دیگه قطعا بعد از این همه سختی جان ب جان افرین تسلیم‌ میکنم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

میگذره

سزارین کن

ایشالله برات راحته

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا از دهنت بشنوه😩

حاملگی حیلی دوران بدیه

من ک خداروشکر مشکل خاصی نداشتم فقط میخواستم تموم شه. یادمه همش ب شوهرم میگفتم کی تموم میشه!

چند هفته ای؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سلام

طاعاتتون قبول حق

میخک بذار روش دردش بیفته اگر عفونت کرده دمنوش پونه کوهی بخور ضررنداره 

وقتی زاییدی حتما برو دندونپزشک

من ماه پنجم پنج تا دندون درست کردم دکتر گفت بی حسی کم میزنه و ضررنداره برای بچه پسرمم سالم بدنیااومد

بهشت زیر پای مادران است تازه اولشه تااخر عمرت وقف بچه ات هستی 

سوره انشقاق زیاد بخون زایمان راحتی خواهی داشت

بیهوشی ازسر و سزارین کن  هیچی نمیفهمی 

خیره ان شاا…
سرزایمان برای ازدواج جوونا دعاکن خیلی گرفتارند 

خواهرمنم 

منم صلوات فرستادم براتون

سپاسگزارم

۳۱😩

حدودی ۶_۷هفته دیگه مونده

تا میتونی عکس بگیر از خودت از سیسمونیش..

آهنگ و لالایی دان کن

کتاب بخون

حدودی ۶_۷هفته دیگه مونده تا میتونی عکس بگیر از خودت از سیسمونیش.. آهنگ و لالایی دان کن کتاب بخون

انقد بارداری سختی رو دارم میگذرونم اصلا ب فکر این چیزا نیستم😩🥺همش درد ومریضی و استراحت مطلق انگار یه تُن شدم انقد حس سنگینی دارم ولی وزنم زیاد نیستا اصلا حس و حال خوبی نیس😩😩😭سعی میکنم چشم مرسی ازت

انقد بارداری سختی رو دارم میگذرونم اصلا ب فکر این چیزا نیستم😩🥺همش درد ومریضی و استراحت مطلق انگار ...

میفهممت

بالاخره باید ی جور بگذرونی

من مجازی کلاس میرفتم برا همین سرگرم بودم