2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 76 پست
مگه همسرت نمیخره اینارو؟وقتی طلا داشته باشی بالاترازطلا نیست لباس یهو طلاهات زیاد میشن براخودت زمینی ...

مرسی عزیزم بابت حرفات

درسته مامانمم خیلی میگی

تمام پولای پاگشامو دادم ب لباس و اینا

از خامیه منم بود البت

پدرم کلی میخرید برام ولی میگفتم هرجا برم باید ی دست جدید باشه

ولی ت مهمونیای ک رفتم همه با ی لباس میان

منم دیدم اونجوریه بیخیال شدم کفتم تا عروسیم اینایی ک دارم و میپوشم تا کهنه بشن ولی لباس نخرم و طلا بخرم

الان ۵ تومن دارم ولی خب کمه کاریش نمیشه کرد

متاهل💍
ماهم خونه نداریم هدف اصلیم خونه است یعنی شب و روز به خونه فکر میکنم 

صد درصد بهش میرسی من یه مدت دست ازخریدطلاکشیدم وراکدشدم کروناهم بی تاثیرنبود وگندزده بود به درامد همسرم خب قسط داشتیم رهن مغازه هم داشتیم دیدی که تو کرونا یه ماه بکوب تعطیل کردن تاااردیبهشت یا کلابازار افتضاح بود یه دونه قسط نذاشتیم عقب بیفته...خلاصه اون راکدبودنه عادت شدبرام تااین سری به خودم اومدم...همسرم میگفت بذار پول گنده بیاد دستم بریم دوباره طلابخریم گفتم نه دست دست کردم یه بار هنوزم دارم تاوان میدم این سری دیگه اشتباه نمیکنم.پولت اگه به خریدزمین رسید حتی تو روستا ومتراژ پایین بخر همون موقع خونه خریدن کمک حالت میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم بابت حرفات درسته مامانمم خیلی میگی تمام پولای پاگشامو دادم ب لباس و اینا از خامیه منم ...

لباس تموم نشدنیه هر دوری یه طوری هرچی بخریم وبپوشیم بازم جدیدش درمیاد...ازین به بعد بخر برا خودت هدف بذار شیرینی که ماشین زیرپا داره کجا....مثلا فک کن واحد بخری بدی اجاره پول اجارش برا تیپ زدن وکیف کردن کافیه مگه نه😍؟  نگووووو۵تومن کمه سریع فردابرو یه انگشتریا گوشواره بخر ( محاسبه ی طلارو هم بلدباش سرت کلاه نذارن)انقد رومخ جاریم رفتم که رفت یه النگوخرید امروزم زنگ زد گفت یا۲وخورده ای گوشواره میشه خرید گفتم آره چرانشه

خدا از دهنت بشنوه باید امسال تمام سعیمو کنم

انشالله میشه،طرح مسکن ملی ثبت نام کردی؟ یااین طرحی که زمین میدن وخودت باید بسازی؟

لباس تموم نشدنیه هر دوری یه طوری هرچی بخریم وبپوشیم بازم جدیدش درمیاد...ازین به بعد بخر برا خودت هدف ...

اره اینجوریم خوبه ک شما میگی 

منطورتون از محاسبه چیه

توضیح میدین

ک بفهمم باید چ کنم

متاهل💍
ببخشید طلا شکسته یا همون دست دوم رو از کجا میشه خرید ؟؟ اخه طلافروش ها بازم یه چیزی روش میکشن میفرو ...

طلا فروشی،طلای دست دوم ۷درصد فقط سودبه فروشنده میدی نهایتا که بعضیا توشهرای بزرگ چون رقابت بیشتره ۵درصد یا۴درصد هم میفروشن،شکسته هم که فک کنم قیمت تابلو یا یه چندتومن بالاتابلو.بلاخره طلافروش شغلش اینه باید یه سودی ببره این وسط نقدنگه داشتن ضررش بیشتراز مقداری سود دادن به طلافروشه که اونم بانوسان الان سریع جبران میشه

نه میخام همینجوری بخریم یه ماشین داریم یه مقدار پول بزاریم بخریم

وام هم بتونی برداری خوبه کمک حالت میشه یا خونه ی وام دار الهی زودترخونه دارشی😍😍😍😍🤲🤲🤲

وام هم بتونی برداری خوبه کمک حالت میشه یا خونه ی وام دار الهی زودترخونه دارشی😍😍😍😍🤲🤲🤲

والا وام ۴۰۰ میدن یک و سیصد باید برگردونی ماهی تقریبا هشت تومن قستشه تازه اوراق نزدیک صد و خورده باید بخری

طلا فروشی،طلای دست دوم ۷درصد فقط سودبه فروشنده میدی نهایتا که بعضیا توشهرای بزرگ چون رقابت بیشتره ۵د ...

با ۳ توانم میشه طلا خرید؟

من روم نمیشه برم بهم بگن نه و برگردم

اره اینجوریم خوبه ک شما میگی  منطورتون از محاسبه چیه توضیح میدین ک بفهمم باید چ کنم

وقتی طلامیخریم اون طلااجرت ساخت داره که اجرت ساخت هر طلا فرق میکنه ومثلا النگو هست ۲درصد اجرت ساختشه یکی دیگه هم۲۰درصد...۷درصد سود فروشنده هست وبعضیا هم مالیات میگیرن (البته مالیات حذف شده کشیدن رو اجرت ساخت🙃)مثلا من رفتم این سری بخرم یهو دوست همسرم دیدتمون همسرم گفت دست دوم داری گفت نه ولی بیا نو رو بهت۷درصد میدم:فک کن وزن طلا۵گرم باشه؛۵×قیمت طلا(فک کن گرمی۲۶۰۰)۵×۲۶۰۰+۷درصد سودفروشنده میکنی،نگین دار ضرر هست مگه اینکه کسرکنن،دستبندمیخری توش فلز نباشه که موقع فروش کسرکنن ازت....الان این۵میلیونت رو بگردی دست دوم شیک هم پیدامیکنی‌.برو طلافروشیا بگرد کم کم میاد دستت. من که تو عقد برام تجریه شد حالیم نباشه طلافروش بی انصاف باشه سرموکلاه میذاره.الان تامیرم طلافروشی خودم حساب میکنم بعدکارمیکشم.مثلا قیمت یه انگشتری رو پرسیدی بگو این چقد اجرت ساختشه...بعدبپرس کلا چنددرصد برام میفته....اینارو بپرس بفهمن خام نیستی

والا وام ۴۰۰ میدن یک و سیصد باید برگردونی ماهی تقریبا هشت تومن قستشه تازه اوراق نزدیک صد و خورده بای ...

نه این وام بخوره توسرشون انقد حرصم گرفت این سری شنیدم حروم خورا،ببین اگه میتونی قرعه خونگی یه ساله بازکن وخودت هم رئیسش شو واعضا جمع کن و اولین قرعه رو طبق قانون بایدخودت برداری همونوببرتبدیل به طلا کن.

با ۳ توانم میشه طلا خرید؟ من روم نمیشه برم بهم بگن نه و برگردم

بله که میشه،من همسرم براکادو تولد پول دادکه کیف بخرم یهو برحسب عادت رفتم سمت طلافروشی😂یه انشگتردیدم کوچولو بود هی گفتم خداکنه به پولم برسه وزن کردگفت۷۱۰سوت😍 تازه اجرت داشت ونو بود۱۱۰۰پولش شد نزدیک سه ساله تو دستمه آخ نگفته(بعدش همون کیف رو برام خرید فقط چندتامهمونی استفاده کردم الانم بالاکمدهست)من شبا میرم تو دی جی زرگر عکس طلا میبینم😂😂😂😂😂😂ماشینمون رو فروختیم براخرید زمین بشدت بشدت اذیت شدیم همش میگم خداخواست وبرازمین مشترنیومد ونفروختیم الان آخه طرزفکرم عوض شد وقتی بی ماشینی کشیدم وفهمیدم همه ی اونایی که اززمین بلندشون کردم قد یه پاپاسی بددردم نخوردن که ماشین بخرم رسیدم به اینکه همون طلای عزیزم بدردم خورده پس برم سراغ طلا رفیق بی منت وقشنگم.من تلاشمومیکنم بقیش باخدا میخواد من باخط۱۱حرکت کنم یابرام یه شاسی درنظرگرفته😍😍😍😍😍🤲🤲🤲