2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 76 پست
واقعا همه چی میخری میگردی؟ یا از خریدت و گردش میزنی خدایی؟ 

فعلا خیر فرصت برای گردش و اینا ندارم

ان شالله به سباط ک رسیدم حتما

ولی خریدن اره برای خونواده هامونم خیلی زیاد خرید میکنم هرماه مبغلی به حساب مامان هامون میریزم اوناهم کیف کنن😁

این خط اخر خیلی برکت میده

💙 آریای من 💙
پولام معمولا میدم لباس و کیف و کفش و شال و اینا نمیخوام فردا روزی شوهرم بگه نداشتی من گرفتم برات

ما یکی از عروسای فامیلام عین ندید بدیدا هرپولی میبینه فقط میده لباس انگار تو خونه باباش لباس ندیده چشم و دلش سیر نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه منو تو هم که زرنگ پوستشون رو میکنیم

دلم برای پولام تنگ شده خخخخ حساب مخفیم خالی شده

قبلا حس یه تاجر زرنگ رو داشتم که هی داره پول پس انداز میکنه  حتی فکر میکردم یه روزی ماشین یا زمین میخرم

ولی چی شد یک ساله نتونستم پول اضافه کنم  و پولم بی ارزش شد بماند 

حتی خورد خورد از روش خوردم ، ته مانده ش رو هم دادم دست آقای همسر 😔 

الان حس آدم ورشکت رو دارم خخخخ 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
فعلا خیر فرصت برای گردش و اینا ندارم ان شالله به سباط ک رسیدم حتما ولی خریدن اره برای خونواده هامو ...

ان شاءالله موفق باشی عزیزم.. اره خدایی دل مامان رو شاد کردن عالیه. خدا برکت بده ب مالت

دلم برای پولام تنگ شده خخخخ حساب مخفیم خالی شده قبلا حس یه تاجر زرنگ رو داشتم که هی داره پول پس اند ...

تو میتونی اشکال نداره بازم جمع کن منم پولام اونقد نیست ولی از عید پارسال تصمیم گرفتم حساب مخفی داشته باشم چون روز بروز این مردا شکل جدیدی از خودشون نشون میدن آینده رو نمیشه پیش بینی کرد باید کم نیاری همیشه قوی باشی

اره واقعا از امسال گفتم بابا تو به جا اینکه بپرسی چقدر برا پول ارایشگاه لازم داری چقدر برا خریدتان ...

کل حقوقتون رو اول ماه بنویس وخروجیا رو سوا کن وخریدای خونه رو هم بنویس و ولخرجی نکن دور ربز واصراف نداشته باش میبینی چقد برکت میشه،مثلا من از الان هزینه ی تولد پسرم رو خوردخوردمیذارم کنار،یا مقداری برا هزینه دندون میذارم کنار که یه وقت لازم شد به چه کنم چه کنم نیفتیم سریع اکی کنیم،حتی الان که باردارم هزینه ی خرید لباس نی نی رو هم میذارم کنار...هدف بذار بدون هدف پیش بری تهش هیچی دستت رو نمیگیره،اگه خونه ندارین هدف اصلیتون خونه باشه...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بنظرم طلابخر(سکه...طلاشکسته.‌..دست دوم...حتی شده پارسیان)

ببخشید طلا شکسته یا همون دست دوم رو از کجا میشه خرید ؟؟

اخه طلافروش ها بازم یه چیزی روش میکشن میفروشن

بازم ضرره

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
پولام معمولا میدم لباس و کیف و کفش و شال و اینا نمیخوام فردا روزی شوهرم بگه نداشتی من گرفتم برات

مگه همسرت نمیخره اینارو؟وقتی طلا داشته باشی بالاترازطلا نیست لباس یهو طلاهات زیاد میشن براخودت زمینی خونه ای ماشینی چیزی میخری،من عشق لباسم همیشه هم مرتب میپوشم وفصلی میخرم چون همسرم هم عاشق شیک پوشیه ولی پس اندازوطلا هم خیلی مهمه من تو عروسیم هیچ طلایی نخریدم نه که همسرم نداشته باشه نه تازه ماشین صفرگرفته بود یه ماه قبل عروسی وقراربود بعدش یه واحدنقلی دیگه بخریم که دست دست کردیم وآخرشم پول رو قرض دادیم یه یکی وبی ارزش شد هم پولمون هم کمکمون...ولی بعدش خوردخورد طلاخریدم...لباس تو کمد پول نمیشه ولی طلا چرا همیشه پوله.‌‌..لباس از مد وارزشمیفته ولی طلانه...امسال عید که بارداربودم گفتم هرچی بخرم یه ماه دیگه که شکمم بزرگ شه به کارم نمیادواقعاهم جایی نرفتیم پولشودادم طلا،فقط منتظرم شیکمم بزرگترشه برم لباس راحتی بخرم ویه دوتا تیکه لباس چون واقعا روحیم بشدت بالباس عوض میشه ولی این بارداری فرصتیه پول لباسارو بدم طلاحتی شده پارسیان.دورت بگردم همه چیو در حداعتدال داشته باش.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️