2777
2789
عنوان

تیزهوشان 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 60 پست
خب ببین به این چیزا نیس که من خودم از اول مهر ششم شروع کردم ولی خب دوستام از پنجم یا حتی یکی از چهار ...

اونا هم تو برنامش گذاشتیم هر ماه یکیشون میزنه خدا کنه تو دو ماه بتونه برسونه

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
نه اتفاقا علاقه داره خودش تنهایی ۷ ساعت درس میخونه ماهم دیدیم علاقه داره می‌خوایم کمکش کنیم تو این د ...

انشالله که دربیاد ولی یه برنامه جایگزین هم حتما داشته باش که اگه در نیومد ناراحت نشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم قانع نمیشم از حرفتون!خب وقتی محیطش جوری هست که بچه درس خون و زرنگ هستن چرا باید بد باشه🤷‍♀️

من خودم سمپادی بودم و جوو محیط رو فقط یک سمپادی درک می‌کنه 

اینم که میگن بچه بین بقیه درس خونا قرار میگیره و درسخون میشه باید بگم که اشتباه به عرضتون رسوندن !

همه بچه‌ها روحیاتشون مث هم نیس 

یک نفر اگه روحیه رقابت طلبی داشته باشه و جنگجو باشه میتونه دووم بیاره و پیشرفت کنه 

ولی اگه بچه ایی روحیاتش غیر از این باشه صد درصد شکست میخوره و دچار تعارضات زیادی میشه !

اصلأ هم اینطوری نیست که میگن عوض میشه و تابع جمع میشه 

اتفاقا ناسازگار میشه و دچار پسرفت میشه 

این حرفام فقط گوشه ایی از حقیقته

حالا بماند که چقد از بچه ها به علت کم آوردن در رقابت و سرکوفت والدین و مربیان به اعتیاد و رابطه با جنس مخالف رو میارن... 

@themely  

انشالله که دربیاد ولی یه برنامه جایگزین هم حتما داشته باش که اگه در نیومد ناراحت نشه 

آره اونم بهش گفتم ولی خب امیدواریم بشه 🥺🤲

من خودم سمپادی بودم و جوو محیط رو فقط یک سمپادی درک می‌کنه  اینم که میگن بچه بین بقیه درس خونا ...

چی بگم والا شما از رو تجربه میگی شاید بیراه نباشه ولی منم نظرم اینکه اکه بد بود رقابتی نبود واسه قبولی و تعداد محدودی که قبول میشن!

شما تیزهوشان نرفتی :))) بعدم کسی که بخواد میخونه

خب نرفتم واسه همین از شماهایی که رفتید و اه و پیف میکنید دارم میپرسم چرا میگید بده و نرید و نزارید...!

کسی هم جواب قانع کننده ای نداره واسه اینکه میگه بدرد نمیخوره!

چی بگم والا شما از رو تجربه میگی شاید بیراه نباشه ولی منم نظرم اینکه اکه بد بود رقابتی نبود واسه قبو ...

از قدیم گفتن صدای دهل از دور خوش است...

منم نمیگم بده فقط میگم ای کاش قبل از ورود یک مصاحبه از افراد بگیرن که اصن طرف روحیش میطلبه یا نه 

درسته که طرف باهوشه و قبول شده ولی روحیش ممکنه ناسازگار باشه

مثلاً ما ساله چندین دلنشجوی رشته های تاپ داریم که چون کشش ندارن انصراف میدن و یا آزمون علوم پایه رو چند بار رد میشن خب دلیل نمیشه ما بگیم چون مثلاً پزشکی خوبه پس همه باید وارد بشن 

توی کشور ما اگه قبل از هر چیز غربالگری درست انجام بشه خیلی پیشرفت ها حاصل میشن

مثلاً طرف شدیداً علاقه به کار هنری داره ولی به اصرار خانواده و فشار روانی اطرافیان میره رشته ایی که علاقه نداره و نه تنها پیشرفتی براش حاصل نمیشه بلکه باید حسرت بخوره 

خب نرفتم واسه همین از شماهایی که رفتید و اه و پیف میکنید دارم میپرسم چرا میگید بده و نرید و نزارید.. ...

من ا بدی نگفتم منظورم این بود نمیفهمید و درک نمکنید 🤦‍♀️🤦‍♀️ چی بگم والا تفکرشان تفکرشان نگه دارید نمیخوام بهم توهین بشه 😂😂

از قدیم گفتن صدای دهل از دور خوش است... منم نمیگم بده فقط میگم ای کاش قبل از ورود یک مصاحبه از افرا ...

بهتره بحث نکنید من تا حالا بارها افراد رو راهنمایی ولی اخر خودم رو قصاوت کردن و خواستن ساز خودشون رو برقصن مردم ایران باید چوب یک کار رو بخورن چون دهن بینن و اهل چشم و هم چشمین🗿🙏

من خودم تیزهوشانی ام. چرا اینجوری میکنید واقعا؟ تیزهوشان اصلا هم سخت نیست فقط باید علاقه وجود داشته باشه. به زور بچه هاتونو نفرستید. برای آزمونم تو همین دوماه میشه کار کرد ولی زمان کار کردن رو باید بالا ببرین

میخندم. انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده... 
من خودم تیزهوشانی ام. چرا اینجوری میکنید واقعا؟ تیزهوشان اصلا هم سخت نیست فقط باید علاقه وجود داشته ...

استاداشم همینو میگن که بخواد میرسونه ایشالله که خیره❤️‍🩹🥹