2777
2789
عنوان

تیزهوشان 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 60 پست
والا پول دبیرستان شده خدا تومن همین امسال بابت مدرسه ششمش ۷۰ تومن خرج کردیم با آموزشگاه و قلم چیش دب ...

نفرستید مدرسه خیلی گرون مگه مجبورید من الان پول مدرسه ای کنمیرن ۱۲ تومنه نفرستید غیردولتیای با کلاس آینده بچه شماس ولی آگاهی بخرج بدید ببینید میدونم حرفم چرته ولی بجه شما الان فرصتی رو داره و آگاهی که من به شما دادم اگه من داشتم قطعا آزمون تیزهوشان نمی‌دادم کاش یک صدم به حرفم گوش می‌کردید ولی مطمئنم گوش نمیدید

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

والا پول دبیرستان شده خدا تومن همین امسال بابت مدرسه ششمش ۷۰ تومن خرج کردیم با آموزشگاه و قلم چیش دب ...

هفتاد ملیون  

چه خبره 

وای این کنکوری بشه خرجشو تریلی هم نمیکشه

ببینید،در ازمون تیزهوشان نهم به دهم،بیشتر دروس هشتم و نهم هستن،اما در ازمون ششم به هفتم فقط و فقط هو ...

پس فقط هوش و ریاضی کار می‌کنه هوش و ریاضی قویه دست و پا شکسته دس خونده تراز هوشش ۶۰۰۰ میاد به نظرتون تو دو ماه و نیم می‌تونه تراز به ۷۰۰۰ برسونه قبول بشه خلاصه ًًً؟

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
خوب عزیزم اینجور که شما میگی صد در صد قبوله با این همه درس خواندن و آزمون دادن

بعد عید شروع کرده آخه نگرانم همه دوستاش از پنجم شروع کردن آخه🥹باید یه ۴۰ درصدی تو این دو ماه افزایش درصد داشته باشه

خدا از دهنت بشنوه جانیم 

پس فقط هوش و ریاضی کار می‌کنه هوش و ریاضی قویه دست و پا شکسته دس خونده تراز هوشش ۶۰۰۰ میاد به نظرتون ...

قطعا تلاش هاش ثمر داره..اما خب اگر قبول نشد هم دنیا به اخر نمیرسه میتونه ازمون نمونه دولتی شرکت کنه که حتی اگه اونم قبول نشد بره غیر دولتی

زمان که خوبه به شرطی که باهاش کار کنید و با برنامه تست بزنه و رفع اشکال کنه  بابا طرف دو ما ...

وای خدا از دهنت بشنوه قبول شده خودم تاپیک بزنم شیرینی بدم بابتش دلت آروم شه عزیزم 🥹❤️

بعد عید شروع کرده آخه نگرانم همه دوستاش از پنجم شروع کردن آخه🥹باید یه ۴۰ درصدی تو این دو ماه افزایش ...

ببین اونکه مهم نیس منم از اول مهر ششم شروع کردم بقیه دوستان از پنجم حتی یکی بود از چهارم ولی قبول نشدن 

بعدشم یه نکته که خیلی مهمه هفته آخر هر روز توی تایم که میخواد آزمون برگزار بشه آزمون های سال های قبل رو بزنه و درصد بگیره کلا فک کنه روز ازمونه

نفرستید مدرسه خیلی گرون مگه مجبورید من الان پول مدرسه ای کنمیرن ۱۲ تومنه نفرستید غیردولتیای با کلاس ...

نه بابا از اینا نیستیم فقط خرج درس کنیم ولی چون علاقه زیاد داره براش خرج تیزهوشان کردیم امسال نشه کنون نکنم دوباره انقدر خرج کنیم

من بدون هیچگونه آمادگی و حتی یه دونه تست زدن قبول شدم خودمم تعجب کرده بودم ولی آنقدر درسای سخت و زیاد داره که از درس و مدرسه بدم اومده بود تو دانشگاه خیلی وضعیتم بهتر بود حالا اینکه با زور  و فشار درس خواندن بچه دربیاد و بره به نظرم خیلی اذیت میشه

من بدون هیچگونه آمادگی و حتی یه دونه تست زدن قبول شدم خودمم تعجب کرده بودم ولی آنقدر درسای سخت و زیا ...

نه اتفاقا علاقه داره خودش تنهایی ۷ ساعت درس میخونه ماهم دیدیم علاقه داره می‌خوایم کمکش کنیم تو این دو ماه ۱۰ ساعتم بشه کاش نتیجه بده🥺