2777
2789
عنوان

زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای ترجمه کتاب های زبان اصلی رو ترجمه میکردم دایره لغاتم بالا میبره اهنگم که همیشه گوش میدم تیلو ...

خیلی از افراد میگن آهنگ گوش کن وقتی من آهنگ گوش میکنم نه میفهمم چی میگه نه چیزی انقدم تند میخونن اصلا گیج میشم😅

پس بنظرت باید از چه سنی رفت و چطوری یاد گرفت؟ 

ببین من کسیم که از کلاس ۴ ام تا حالا ک ۱۱ امم زبان میرم و خیلیم ضعیفم در صورتی که استادمم طراح کنکور بوده بخش زبان

من وقتی کلاس چهارم بودم و اهمیت زبان را بنظزت میدونستم؟؟؟ الان ک یازدهمم میدونم اما کنکور الویته ،زبانو باید قوی بخونی نه روزی ۱ ساعت ....

الان فهمیدم زبان خویه ک کنکور دارم ،بهترین زمان برای وقتیخ که میخوای بری خارج و به مدرک نیاز داری اصلا بری خارج یاد بگیری که بنظرم بهتره ۶ ماه  فولی ولی برای فاند باید بلد باشی که تو دانشگاه شروع کنی عالیه 

آقای محمد جواد احمدیان هرچی در موردشون بگم کم گفتم خیلی توی یادگیری زبان انگلیسی به من کمک کردن 

توی اینستاگرام Dr_ahmadian@ بزنی فک کنم بیاد بالا توی یوتیوب و تلگرامم با همین آیدی

آها مرسی عزیزم  نه خوشگلم من خودم به زبان علاقه دارم ولی نمیدونم چه مرضی دارم نه میتونم زیاد ح ...

خب مکالمه روی دایره لغتت میچرخه وقتی کلمه بلد نیستی که ممیتونی حرف بزنی

اگر برای کنکور نمیخونی شبی ۳۰ کلمه حفظ کن بخدا کاری نداره یک ماه بعد تاثیرشو میبینی اما نه کلمه‌چرت و پرت کلمه روزمره از کتابای  مکالمه و دوره توریسم شرکت کن....

ولی اگر کنکوری میخونی اصلاااااااا الان وقت خوندن نیستد

اهمال کاری مسشه کنکور ی باره اما زبان وقت محدودی نداره

ببین من کسیم که از کلاس ۴ ام تا حالا ک ۱۱ امم زبان میرم و خیلیم ضعیفم در صورتی که استادمم طراح کنکور ...

منم موافقم با حرفت 

الان تو آموزشگاه ما از۸ سالگی میزارن آخه اونا از کجا می‌فهمن 

من خودم از شیشم رفتم تازگیا فهمیدم با خودم چیکار کردم ۳ ماه در به در دارم دنبال کتاب متن روزنامه کلیپ میگردم که بخونم بفهمم 

اون موقع نمی فهمن

من یه کتاب دارم آبی رنگه خیلیم زیاد لغات نوشته شده توش ب نظرتون اون خوبه؟

با چانگ ها یاد بگیر. بصورت عبارت کوتاه اینطوری بهتر توی ذهنت میمونه. از فلش کارتم استفاده کنی خیلی خوب میشه

خب مکالمه روی دایره لغتت میچرخه وقتی کلمه بلد نیستی که ممیتونی حرف بزنی اگر برای کنکور نمیخونی شبی ...

نه من دهمم وقتمم زیادی آزاده پس از این ب بعد همینطور شما عزیزان گفتید میخونم 

منم موافقم با حرفت  الان تو آموزشگاه ما از۸ سالگی میزارن آخه اونا از کجا می‌فهمن  من خود ...

دقیقا اگر‌پدر و مادر خیلی سطح بالا باشن ببرن خارج و فامیل خارجی و اینا اره اما یکی مثل من که متوسطیم نه