2777
2789
عنوان

تولد داریم بیاین

152 بازدید | 16 پست

یه هفته دیگه تولد همسرمه

امسال اولین سالیه ک باهمیم میخام تولدش خیلی خاص باشه

امروزم فهمیدم باردارم😍میخام این خبرو شب تولدش بهش بگم 

شما چ ایده‌ای دارین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داخل کادوی تولدش نامه ی جواب آزمایشات رو هم بذار یا عکس سونو

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

عزیزمممم 

چه سالیه امسال برات زیباااا 

بترکون براشااا

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

کاش منم امسال میتونستم با خبر بارداریم شوهرمو سوپرایز کنم ده روز دیگه تولدشه 😔

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

انشالله گلم غصه نخور .خدا یه جایی یه خوابایی واست دیده یه دفعه سوپرایزت میکنه انتظار نباش موقعش دست خداست دامنت سبز میشه عزیز دلم .

انشالله عزیزم

بخدا منم تاالان باور نمیکنم

۱۰ماهه اقدام بودم 

دوهفته‌ پیش رفتیم پابوس امام رضا دعا کردیم

الان امروز فهمیدم باردارم