2777
2789
عنوان

بینی عمل شده

200 بازدید | 17 پست

دوستان کیا بعد عمل بینی روی قسمت پل بینی ورم زیاد داشتن

که از نیمرخ شبیه قوز باشه

دکتر میگه ورمه ولی دست میزنم سفته

کسی تجربه ایی داره

تا چند وقت اینطوری بود

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
منم این مشکل رو دارم بعد از چند سال

عزیزم میشه چند ثانیه عکس دماغ تونو بزارین ببینم

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم حساسیت نشون نده تا یه سال حتی ممکنه یع روز که خواب پا میشس ببینی بینیت کجه یا سوراخای بینیت یکی کوجیکه یکی بزرگ یا همین مشکل شما حساسیت نشون نده ورمه خودش خوب میشع 

من بینیم گوشتی بود هنوز بعد دوسال بعضی قسمتا ورم داره یه ردز خوبه یه روز بد چیز عادیه

چند روزه عمل کردی؟

هفت ماه 

بینیم گوشتی بود

وآسه من تو عکس زیاد واضح نیست . از نزدیک دیده س . و یک سال هم هست از ترمیمم گذشته اما بارم این مشکل ...

بعد ترمیم هم هس😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واسه شما تورفتگیه بیشتر  برای من برآمدگیه .  پیش کی عمل کردین

نه تو رفتگی نیس

قوسشو دوس دارم

اگه ی ذره اون ورم پل کم شه عالی میشه

واسه من اینه اگر دیده باشه

چی