2821
2789
عنوان

حنا زدن ب مو

169 بازدید | 8 پست

بچه ها مویی ک خرمایی تیره باشه بخوام یکم روشن تر شه باید حنارو با چی ترکیب کنم؟ و چند ساعت بزارم؟ کسی تجربه داشته؟ 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

بعد نمیتونی رنگ کنیاا

دخترم میگه باید حنا واسش بزنم،، واس خودم نی

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حنا برای سر درد و کلا پوست سر خیلی فایده داره منتها فقط بعضی ارایشگرا هستن ک میتونن روی موی حنا دار رنگ بزارن باید قبل رنگ یکدور ریمو کنی.

من حنا گذاشته بودم میخاستم رنگ کنم خیلیا گفتن نمیشه بعضیا گفتن اول ریمو ک هزینه جدا داره ی نفر گف بیا خودم میذارم رنگو بدون ریمو.و رنگیم ک گذاشت عالی شد واقعا

لایک نکنید اه
من همیشع حنا و قهوه و کاکائو و ارد نخودچی وسمه چای و صدر و روغن زیتون و تخم مرع قاتی میکنم میزارم رو ...

زیاد غیر طبیعی نمیشه؟ چون واسه دخترمه

اها خوب حنا با قهوه اشناها زده بودن خوب شده بود یه تناژ قرمز داشت

ن نمیخوام حالت قرمزی بگیره

زیاد غیر طبیعی نمیشه؟ چون واسه دخترمه

ببخشید متوجه منطورتون نشدم از چه لحاظ غیر طبیعی ؟من خودمم ۲۰ سالمه همیشه موهامو اینجوری قهوه ای در میارم اگه میخواین قرمز نشه وسمه و روغن زیتون بریزین وبجای اب با چای درستش کنین که رنگ باز نکنه