2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

47 بازدید | 6 پست

امروز با اصرار شوهرم با خانواده خواهر شوهرم رفتیم بیرون .حالا خواهر شوهرم وشوهرش مدام با همسرم در مورد کار و خودشون باهم حرف میزدن منم حرف خاصی نداشتم که بزنم شوهرم پیش بقیه هی بهم میگفت چرا ساکتی چرا حرف نمیزنی.. آخرم  اومد بهم گفت چرا مثل غریبه ها رفتار میکنی گفتم من اخلاقم همینه از من توقع داری چه کار خارالغلاده ای انجام بدم؟..به نظرتون رفتار من بد بوده یا شوهر من زیادی گیر میده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت اشتباه نبوده ولی همسرتم درست گفته یکم اجتماعی باش

من که خودم خجالتی وکم حرف هستم ولی خوب به نظرم شوهرم  وخواهر شوهرم  باید در مورد موضوعی صحبت میکردن که منم بتونم نظر بدم یه جورایی منم دخالت میدادن تو حرفاشون ولی اینجوری نبود فقط داشتن راجع به خودشون حرف میزدن

من که خودم خجالتی وکم حرف هستم ولی خوب به نظرم شوهرم  وخواهر شوهرم  باید در مورد موضوعی صح ...

خوب منم احساس غریبی میکردم چیزی به ذهنم نمیومد که براشون جالب باشه به خصوص این که شوهرم بامن رفتارش خوب نیست یعنی بجای این که حامی من باشه بیشتر توجمع یه رفتاری با من میکنه که اعصابم به هم میریزه ..

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز