2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستم

صد در صد هست

هرچقدر هم تنفر باشه

باز دو طرف با هم یه مدت زندگی کردن

بهم عادت دارن

بنظرم دلشون برای یه سری کارا

یه سری تیکه کلاما 

تنگ میشه

امیدوارم برای هیچکس طلاقی اتفاق نیفته که بخواد دلتنگی هم بوجود بیاد🙏🙏

حتی اگه علاقه نداشته باشن به هم؟

بزارتجربه خودم رو بگم 

قبل طلاق شوهرم همش میگفت دوستت ندارم و...

بعدطلاق دیدم برام کلی استوری گزاشته و هی پیام میداد و‌زنگ میزد میخواست برگردم

بزارتجربه خودم رو بگم  قبل طلاق شوهرم همش میگفت دوستت ندارم و... بعدطلاق دیدم برام کلی استوری ...

منم دیدم کسایی که طلاق گرفتن و اصلا دلتنگ نشدن،بالاخره آدما با هم فرق میکنن،به نظرم بستگی به دلیل طلاق هم داره

بزارتجربه خودم رو بگم  قبل طلاق شوهرم همش میگفت دوستت ندارم و... بعدطلاق دیدم برام کلی استوری ...

عزیزم بعد از اینکه خطبه طلاق خونده شد چقدر طول کشید تا تو شناسنامه تون طلاق ثبت بشه؟

منم دیدم کسایی که طلاق گرفتن و اصلا دلتنگ نشدن،بالاخره آدما با هم فرق میکنن،به نظرم بستگی به دلیل طل ...

آره خب قبول دارم 

ولی میدونی یکی دلتنگ میشه ونشون میده یکی دیگه بروز نمیده 

ولی اگه دلتنگ طرف مقابلش هم نشه دلتنگ اون روزای خوب و اون حس خوب میشن

من هنوز طلاق نگرفتم ولی 9 ماهه ازش جدا هستم با وکیل صحبت کردم درخواست طلاق بدم با تمام وجودم ازش نفرت دارم 8 سال شکنجه روحیم کرد خیانت کرد  تحقیر کرد توهین کرد با اینکه سطحش خیلی خیلی از من پایین تر بود ......

اگه التماسم هم کنه حاضر نیستم کلمه باهاش حرف بزنم

عزیزم بعد از اینکه خطبه طلاق خونده شد چقدر طول کشید تا تو شناسنامه تون طلاق ثبت بشه؟

نمیدونم شناسنامه دست وکیلم بود 

من حدود سه هفته بعدطلاقم رفتم دفتر وکیل باهاش تصفیه کردم و شناسنامم رو گرفتم 

ولی اگه زودترهم میرفتم شناسنامم آماده بود

آره خب قبول دارم  ولی میدونی یکی دلتنگ میشه ونشون میده یکی دیگه بروز نمیده  ولی اگه دلتن ...

به نظرم احساس آدما میتونه متفاوت باشه،دیدم که خیلی متنفر شدن و یه درصدم ناراحت نیستن