2777
2789
عنوان

خلط پشت حلق و رفلاکس داری بیا

5427 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.من همسرم چندماهی هست یکسره گلو صاف میکنه و گلوش خلط داره و گه گداری سرفه هم میکنه.دکترم رفته گفته رفلاکس معده داری باید قرص پنتوپرازول ناشتا و قبل شام مصرف کنی اما دو ماهه داره مصرف میکنه تاثیری نداشته، شما دور از جونتون خودتون یا اطرافیانتون کسی بوده این مشکلو داشته باشه؟چقدر طول میکشه تا خوب بشه؟

سلام

ممکنه باکتری معده داشته باشه و داروهای دیگه ای مصرف کنه چون پنتو پرازول به تنهایی پاسخگو نیست

ممکنه مشکل برونشیتی یا سینوزیتی هم باشه که نیاز به بررسی پزشک فوق تخصص ریه داره

💜💜💜دستیار تخصصی_به بعضی از سوالات پزشکی که مطمئن باشم جواب میدم❤️                 
سلام ممکنه باکتری معده داشته باشه و داروهای دیگه ای مصرف کنه چون پنتو پرازول به تنهایی پاسخگو نیست ...

😓دکتر بی سواد بهش گفته۶ ماه طول میکشه خوب بشه، شوهرمم حرف گوش نمیکنه بره دکتر دیگه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شوهرتون خوب شد

سلام عزیزم نه بابا همونجوره 😓چندماهه اینجوریه دیگه ، روزی چندبار گریه میکنم بعد آروم میشم دلداری میدم به خودم میگم چیزی نیست🥺چیدر شما بامحبتی عزیزم❤️❤️

سلام عزیزم نه بابا همونجوره 😓چندماهه اینجوریه دیگه ، روزی چندبار گریه میکنم بعد آروم میشم دلداری می ...

عزیزم گریه نداره که با این کاراتوی دل بنده خدا روهم خالی میکنی.با خورش میگه معلوم نیست من چم شده،من خودمم درگیر خلط پشت حلقم ولی هنوز نتونستم کشف کنم علتش رو.ولی چیز خطرناکی نیست

ولی من از یکی شنیدم هاضوم طب اسلامی خوبه حالا نمیدونم راسته یا نه.موادش آویشن و نمک وسیاه دونه هست ق ...

اهان دستت درد نکنه 

باید درست کنم اومد بدم بخوره