2777
2789
عنوان

خداوند عادله؟

127 بازدید | 24 پست

بنظرم نیست کسایی که خوشگلن فقط شانس دارن و زندگی بر وفق مرادشونه حتی اگ هرزه هم بوده باشن اما آدم خوب و کسی که هیچ بدی در حق کسی نکرده اما قیافش معمولیه زندگیش خوب نیست چرا واقعا یعنی همه چی قیافست نظر شما چیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره ادمای زیبا و‌پولدار  چیز بزرگی توی زندگیشون دارن که اونارو از بقیه متمایز میکنه و شانس بیشتری برای خوش بخت شدن بهشون میده

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

صد درصد 

چون این دنیا عدالتی وجود نداره همه یه جور امتحان میشن اگر به آخرت معتقد هستید عدالت واقعی اونجاست 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
اونجام نیست

با احترام به شما مخالفم با این حرف 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
صد درصد  چون این دنیا عدالتی وجود نداره همه یه جور امتحان میشن اگر به آخرت معتقد هستید عدالت و ...

دقیقا خب پس این چه دنیایه باید به فکر خوشگل بودن و زشت بودن باسیم نه فکر خوب و بد بودن چون خوب بودن اگ زشت باشی فایده ای نداره خیلی مسخرست

مخالفم .بانظرتون خداروشکرکن ایناچیخ میگی خداقهرش میگیره

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
آره ادمای زیبا و‌پولدار  چیز بزرگی توی زندگیشون دارن که اونارو از بقیه متمایز میکنه و شانس بیشت ...

خب نباید اینحور باشه باید از رو قلب به ادما شانس خوشبخت بودن و بدبخت بودن بده نه قیافه و پول قیافرو مگه خودش نداده خب این آزادی عدالت قیافرو زشت داده باشه و تنبیهم بشیم

مخالفم .بانظرتون خداروشکرکن ایناچیخ میگی خداقهرش میگیره

اتفاقا همیشه خدارو شکر میکنم اما امشب دلم گرفت چرا کسایی که حتی خدام قبول ندارن و آدمای بدجنسین خوشبخت ترن خوشگلتر پولدارترن چرا واقعا آخه واقعیت چیه یکی بهم توصیح بده 

خب نباید اینحور باشه باید از رو قلب به ادما شانس خوشبخت بودن و بدبخت بودن بده نه قیافه و پول قیافرو ...

به نظرم این تقصیر خدا نیست تقصیر بینش و نگرش انسانهاست

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم