2777
2789
عنوان

خداوند عادله؟

127 بازدید | 24 پست

بنظرم نیست کسایی که خوشگلن فقط شانس دارن و زندگی بر وفق مرادشونه حتی اگ هرزه هم بوده باشن اما آدم خوب و کسی که هیچ بدی در حق کسی نکرده اما قیافش معمولیه زندگیش خوب نیست چرا واقعا یعنی همه چی قیافست نظر شما چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ادمای زیبا و‌پولدار  چیز بزرگی توی زندگیشون دارن که اونارو از بقیه متمایز میکنه و شانس بیشتری برای خوش بخت شدن بهشون میده

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

صد درصد 

چون این دنیا عدالتی وجود نداره همه یه جور امتحان میشن اگر به آخرت معتقد هستید عدالت واقعی اونجاست 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
اونجام نیست

با احترام به شما مخالفم با این حرف 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
صد درصد  چون این دنیا عدالتی وجود نداره همه یه جور امتحان میشن اگر به آخرت معتقد هستید عدالت و ...

دقیقا خب پس این چه دنیایه باید به فکر خوشگل بودن و زشت بودن باسیم نه فکر خوب و بد بودن چون خوب بودن اگ زشت باشی فایده ای نداره خیلی مسخرست

مخالفم .بانظرتون خداروشکرکن ایناچیخ میگی خداقهرش میگیره

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
آره ادمای زیبا و‌پولدار  چیز بزرگی توی زندگیشون دارن که اونارو از بقیه متمایز میکنه و شانس بیشت ...

خب نباید اینحور باشه باید از رو قلب به ادما شانس خوشبخت بودن و بدبخت بودن بده نه قیافه و پول قیافرو مگه خودش نداده خب این آزادی عدالت قیافرو زشت داده باشه و تنبیهم بشیم

مخالفم .بانظرتون خداروشکرکن ایناچیخ میگی خداقهرش میگیره

اتفاقا همیشه خدارو شکر میکنم اما امشب دلم گرفت چرا کسایی که حتی خدام قبول ندارن و آدمای بدجنسین خوشبخت ترن خوشگلتر پولدارترن چرا واقعا آخه واقعیت چیه یکی بهم توصیح بده 

خب نباید اینحور باشه باید از رو قلب به ادما شانس خوشبخت بودن و بدبخت بودن بده نه قیافه و پول قیافرو ...

به نظرم این تقصیر خدا نیست تقصیر بینش و نگرش انسانهاست

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون