2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه الان میخوای بخری اشتباهه محضه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من عاشق ایفونم ولی خب ۶ دیگه اپدیت نمیده براش 

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
درسته😂

ولی بی شوخی

من داشتم

گوشی مدل  عالی هست واقعا حرفه ایه کمم از رده بالاهاش نداره 

ولی متاسفانه ابدیت نمیشه از رده هم خارج شده

یعنی دیگه زیر۸نگیری بهتره

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
بدون آپدیت کار نمیکنه مگه ؟هفت یا هفت پلاس چی

نه مثلا گوگلش دیگه بالا نمیاد هفتم که یه سری مشکلات داره کلا هفت پلاسم اخرین اپدیتش داد و سال دیگه نمیده

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
ولی بی شوخی من داشتم گوشی مدل  عالی هست واقعا حرفه ایه کمم از رده بالاهاش نداره  ولی مت ...

موبایلمو بخاطر یه مشکلی باید بفروشم فقط ۳تومن یا ۳ونیم میتونم ور دارم از پولش برا خرید موبایل دیگه برا همین گفتم تو این حدود دیگه ایفون بهتره

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792