2777
2789
عنوان

هرشب خوابای وحشتناک میبینم

91 بازدید | 14 پست

دارو برای افسردگی میخورم 

و از اون موقع 6 ماه شبی نیست ک خواب بد نبینم 

دیش وحشتناک ترین چیزی ک میشد دیدم هیچوقت اون خواب یادم نمیره انقد وحشتناک ک حالتای ک 6 ماه نداشتم همش برگشته دوباره شدم مثل قبل خیلی خیلی بد اصن غیر قابل توصیف 

کسی بوده اینطوری راهکاری داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. 

من هم سال های طولانی بخاطر شرایط خاص زندگی مون از بچگی تا بزرگسالی به شدت کابوس و خواب های وحشتناک میدیدم و گاهاً از شدت فشار عصبی از خواب می پریدم و عرق می کردم و خلاصه کلافگی داشتم. 

بعد توی اینترنت مطالعه کردم که علما و بزرگان دین سفارش کردند به جهت بهبود این موضوع، هر روز و هر شب آیه الکرسی و چهار قل بخونید و همیشه یک قرآن کوچیک به همراهتون باشه و اگر هم امکانش هست، حرز اصلی امام جواد علیه السلام رو از مراکز معتبر تهیه کنید و طبق دستور العمل استفاده کنید. 

در کنار اینها مسائل دیگه ای هم توصیه شده از اشخاص دیگه، مثلاً دود کردن اسپند و کندر درون منزل هفته ای دو بار. (کندر میتونی جداگانه تهیه کنی خودت و قاطی اسفند کنی) ( یه چیزای سفید رنگ بعضی از اسفند های مخلوط داره فکر کنم بهش میگن ضماد که اون رو شنیدم نباید دود بشه، یعنی از اون مدل اسفند های مخلوط که اینو داره نگیر، فقط ساده بگیر به اضافه ی کندر جداگانه، کندر یه تیکه ی خیلی کوچولو هم دود بشه کافیه و اوکیه، چون گرونه.) 

من حقیقتش الان دو سه سالی هست که امتحان کردم مثلا روز و شب آیه الکرسی و چهار قل میخونم مخصوصا قبل از خواب، واقعا دیگه مثل قبلاً کابوس نمیبینم! 

در کنار اینها، نماز اول وقت بخون. 

زیارت عاشورا بخون که آثار و برکات زیادی در دنیا و آخرت داره. 

سوره حمد به جهت شفای بیماری ها مؤثره. خیلی وابسته به داروهای گوناگون نشو عزیزم. مشکلات همیشه وجود داره. سعی کن با ورزش و قرآن خوندن و ارتباط با انسان های مومن و دوستان خوب، اونها رو کنترل کنی. 

زیارت عاشورا رو بازم تاکید می کنم اگر میتونی هر روز بخون با هر تعداد سلام و لعن که میتونی. 

اون محلی که میخوابی، کثیفی و نجاست نباشه، چون روی کیفیت خواب ممکنه تأثیر گذار باشه......... 

نگران نباش، انشاءالله درست میشه. 

سلام عزیزم.  من هم سال های طولانی بخاطر شرایط خاص زندگی مون از بچگی تا بزرگسالی به شدت کابوس و ...

اخه میدونی درد من چیه 

هروقت مثلا سوره ای چیزی بخونم ذکری بخونم خواب اون شبم 100 برابر بدتر میشه حس میکنم خدا بام لجه

اخه میدونی درد من چیه  هروقت مثلا سوره ای چیزی بخونم ذکری بخونم خواب اون شبم 100 برابر بدتر می ...

نه عزیزم، اصلا علتش خوندن سوره نیست. 

قطعاً شیطان میخاد اینطور القا کنه بهت که علتش اونه. 

ولی میگم که من خودم امتحان کردم نتیجه داده. 

من سالها به شدت کابوس میدیدم و خواب راحت نداشتم. شب ها حتما میخونم، الآن 99 درصد برطرف شده! اون یه درصد هم حتما علت دیگه ای داره و اصلا شاید طبیعیه یا مربوط به اختلال مزاج انسان ها باشه که باید از طریق طب سنتی و اصلاح مزاج، درمان بشه......... 

شما امتحان کن و مرتب هر شب قبل از خواب آیه الکرسی و چهار قل بخون و یه قرآن کوچیک همیشه به همراهت باشه. 

بالاخره هر دارو و دستور العملی به جهت درمان، باید مرتب و منظم و مداوم انجام بشه تا نتیجه بده. 

آیات قرآن سرتاسر شفاست! در این شک نکن، فقط با ایمان و باور قوی، انجام بده. 

هر از گاهی صدقه بده، مطمئن باش همه چیز برطرف میشه و از دارو و پریشونی و کابوس، نجات پیدا می کنی. 

زیارت عاشورا یادت نره. 

امام حسین خیلی مهربون و بزرگواره، هیچ کس رو دست خالی بر نمی گردونه. 

نه عزیزم، اصلا علتش خوندن سوره نیست.  قطعاً شیطان میخاد اینطور القا کنه بهت که علتش اونه.  ...

مرسی دورت بگردم 

من ک تمام راها برای درمان انجام دادم از سابلیمینال گرفته تا دارو 

واقعا بفکرم زده اون تاپویک پربازدید راهشو انجام بدم 40 شب ی سوره نذر کنم بخونم خستم خیلی 

مرسی دورت بگردم  من ک تمام راها برای درمان انجام دادم از سابلیمینال گرفته تا دارو  واقعا ...

هیچ وقت در زندگی ت خسته و ناامید نشو عزیزم. 

تا خدا و ائمه اطهار علیه‌السلام وجود دارند، یعنی همه ی ناراحتی ها و دردها، برطرف شدنیه. 

امشب، شب هفدهم ماه رمضان است و من شنیدم که خوندن دعای معراج سفارش شده که تأثیر زیادی داره و به روایتی شب معراج پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به آسمان ها بوده. 

بیا امشب بخونیمش، انشاءالله که حال هر دومون خوب شه و مشکلات مون حل شه. 

میگن این دعا اینقدر قوی هست که مرده رو زنده می کنه.