سلام عزیزم.
من هم سال های طولانی بخاطر شرایط خاص زندگی مون از بچگی تا بزرگسالی به شدت کابوس و خواب های وحشتناک میدیدم و گاهاً از شدت فشار عصبی از خواب می پریدم و عرق می کردم و خلاصه کلافگی داشتم.
بعد توی اینترنت مطالعه کردم که علما و بزرگان دین سفارش کردند به جهت بهبود این موضوع، هر روز و هر شب آیه الکرسی و چهار قل بخونید و همیشه یک قرآن کوچیک به همراهتون باشه و اگر هم امکانش هست، حرز اصلی امام جواد علیه السلام رو از مراکز معتبر تهیه کنید و طبق دستور العمل استفاده کنید.
در کنار اینها مسائل دیگه ای هم توصیه شده از اشخاص دیگه، مثلاً دود کردن اسپند و کندر درون منزل هفته ای دو بار. (کندر میتونی جداگانه تهیه کنی خودت و قاطی اسفند کنی) ( یه چیزای سفید رنگ بعضی از اسفند های مخلوط داره فکر کنم بهش میگن ضماد که اون رو شنیدم نباید دود بشه، یعنی از اون مدل اسفند های مخلوط که اینو داره نگیر، فقط ساده بگیر به اضافه ی کندر جداگانه، کندر یه تیکه ی خیلی کوچولو هم دود بشه کافیه و اوکیه، چون گرونه.)
من حقیقتش الان دو سه سالی هست که امتحان کردم مثلا روز و شب آیه الکرسی و چهار قل میخونم مخصوصا قبل از خواب، واقعا دیگه مثل قبلاً کابوس نمیبینم!
در کنار اینها، نماز اول وقت بخون.
زیارت عاشورا بخون که آثار و برکات زیادی در دنیا و آخرت داره.
سوره حمد به جهت شفای بیماری ها مؤثره. خیلی وابسته به داروهای گوناگون نشو عزیزم. مشکلات همیشه وجود داره. سعی کن با ورزش و قرآن خوندن و ارتباط با انسان های مومن و دوستان خوب، اونها رو کنترل کنی.
زیارت عاشورا رو بازم تاکید می کنم اگر میتونی هر روز بخون با هر تعداد سلام و لعن که میتونی.
اون محلی که میخوابی، کثیفی و نجاست نباشه، چون روی کیفیت خواب ممکنه تأثیر گذار باشه.........
نگران نباش، انشاءالله درست میشه.