chbc67vrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 109 عنوان دل درد های عجیب 204 بازدید | 6 پست سلام حدود ی ماهی هست دلدرد های عجیبی دارم الان ی هفته متوجه لکه بینی هستم بی بی چک هم زدم و منفی بود حدود ۴روز پیس البته ولی خب ۲۵ اسفند اقدام کرده بودم باید ۱۳ فروردین پری میشدم ک نشدم کسی بود اینجوری تاحالا 🥲🥲 1402/01/18 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delnavaze عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 6214 روزه میگیری؟منم دل درد دارم ولی پریود نمیشم.به خاطر تغییر فصل ک روزه هورمونهام به هم ریخته کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
chbc67vrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 109 روزه میگیری؟ منم دل درد دارم ولی پریود نمیشم. به خاطر تغییر فصل ک روزه هورمونهام به هم ریخته من روزه نمیگیرم🫠
delnavaze عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 6214 من روزه نمیگیرم🫠 چند روز دیگه اگه پریود نشدی بی بی برن.لکه بینی و تاخیر پریود دلایل زیادی میتونه داشته .کیست و عفونت و استرس و تغییرفصل و مسافرت و و اقدام به بارداری کلا پریود رو به هم میریزه کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
chbc67vrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 109 چند روز دیگه اگه پریود نشدی بی بی برن. لکه بینی و تاخیر پریود دلایل زیادی میتونه داشته . کیست و عف ... من فقد میتونم ب باردار بودنم شک کنم 😂😂😂
delnavaze عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 6214 من فقد میتونم ب باردار بودنم شک کنم 😂😂😂 خب بی بی بزن پسبی بی بعد از دوهفته از اقدام اگه باردار باشی باید مثبت بشه دیگهاگه آخرین اقدامات ۲۵ اسفند بوده الان مطمئنا نشون میده کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
chbc67vrc مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 109 خب بی بی بزن پس بی بی بعد از دوهفته از اقدام اگه باردار باشی باید مثبت بشه دیگه اگه آخرین اق ... فردا دوباره میگیرم انشالله ک باشم