2777
2789
عنوان

هیخ

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 60 پست
نه‌اون‌بزرگ‌تره‌میخوره‌۲۰باشه😭 😂واستادم‌نگاش‌کردم‌‌واکنش‌نشون‌نمیده‌ شایدم‌نامزدی‌چیزی‌داره‌

پس بیخیال جدی نگیر این حسو به وقتش همه چی اوکی میشه 

نه‌اون‌بزرگ‌تره‌میخوره‌۲۰باشه😭 😂واستادم‌نگاش‌کردم‌‌واکنش‌نشون‌نمیده‌ شایدم‌نامزدی‌چیزی‌داره‌

🤣🤣یاعم‌میگه‌من‌دیونم

بدرود ای اشتباه فرفری من 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا بشین درستو بخون دختر خوب  بعدش از اینکه وقتتو برای فکر کردن به اون هدر دادی پشیمون میشی

درسام‌ضعیفه‌ولی‌پشیمون‌نمیشم😂

درسام‌ضعیفه‌ولی‌پشیمون‌نمیشم😂

معنویت رو فراموش نکن . اصلا برای یک ماه امتحانش کن . فقط نمازتو به موقع و درست بخون . فقط امتحانش کن . من خیلی داغون بودم در گذشته ولی الان خیلی عالی شدم . البته هنوز ترکش های داغونی تو وجودم هست😂

داش ی نصیحتی خواسه باشی بکنی ب ما چی میگی؟

داداش شما از واکنشت به پیاما معلومه قلب حق پذیری داری من در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم.

اما اگر بخوام چیزی بهت بگم به عنوان یه برادر اینه که هیچ وقت دنبال رابطه با جنس مخالف و مشروب نرو که اصلا زندگی آدمو نابود میکنه. با چشمای خودم تو اعضای فامیل دیدم که به چه روزگاری افتادن

داداش شما از واکنشت به پیاما معلومه قلب حق پذیری داری من در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم. اما اگر ب ...

مخلصم آقا ارادت دارم

ببین مشروب ک نه الحمدالله جز اوناش نیسم

ولی رابطه با جنس مخالفم والا اصا عرضه ی اینکارا رو ندارم

اما وضع جامعه رو ک میبینی؟

این غریضه ای ک توی آدمه دست خودش نی

ی حسی همش ب آدم دست میده

نمیدونم میدونی چی میگم یا نه

این منو اذیت میکنه

مخلصم آقا ارادت دارم ببین مشروب ک نه الحمدالله جز اوناش نیسم ولی رابطه با جنس مخالفم والا اصا عرضه ...

قربانت بشم داداش.

نگو عرضه ندارن بگو عزت نفس خودمو حفظ میکنم.  کلمات بار معنایی دارن و همیشه به خودت احترام بذار.

اون حسی هم که میگی طبیعیه همه دارن گاهی وقتا بی قراری میکنه😂. ولی تو سعی و تلاشت رو بذار که گناه نکنی و از اون ور هم سعی کن پس انداز جمع کنی زودتر ازدواج کنی . یه ازدواج ساده . میگن ازدواجا سخت شده ولی هستن دخترایی که با ساده ترین شرایط کنار میان. پناه ببر به خدا

قربانت بشم داداش. نگو عرضه ندارن بگو عزت نفس خودمو حفظ میکنم.  کلمات بار معنایی دارن و همیشه ب ...

والا حس میکنم افسرده هم شدم

برا ازدواجم آخه کی میاد مارو قبول کنه اصا

من هنو شلوارمم نمیتونم بالا بکشم  

معنویت رو فراموش نکن . اصلا برای یک ماه امتحانش کن . فقط نمازتو به موقع و درست بخون . فقط امتحانش کن ...

نمازمیخونم‌ولی‌این‌که‌درست‌واینانه‌

وسواس‌گرفتم‌‌اعصابم‌اینقدخورده💔😔