2777
2789

نه میگن مهساها ورژن دخترانه امیران

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادر شوهرم و جاریش

نشستن پست سر من گفتن

این دختره چشم سفید خیره سر

چیز نمیخوره

شوهرشم حرص میده..

شوهرم دید من حالم بده ازم پرسید منم راستش گفتم..

حالا رفته به مادرش گفته

مادرش قسم خورده اصلا همچین حرفی نبوده

جاریش زنگ زدم میگه

من گفتم چشم سفیدی به مادرت شوهرت

حالا شوهرم میگه چرا تو گفتی مادرم بهت گفته چشم سفید.

به مادرم تهمت زدی.با من دعوا داره..چیکارر کنم؟

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

نه میگن مهسا ورژن دخترانه امیران

کی گفته 😕😐

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
مهسا ها مطلومن

بدون شک همینطوره

مثل امیرا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کی گفته 😕😐

تو اینستا میگن؛ فانه😅❤

استارتر اذت معذرت میخوااام .‌یه دنیا ببخشید

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70