2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

134 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر سرویس چوب از کجا بگیرم که جنس خوب باشه قیمتاشم معقول باشه تو تهران. لباس و بقیه وسایلم اگه جای خوب میشناسید بهم معرفی کنید لطفا واینکه ب نظرتون تم اتاقش چه رنگی باشه طوسی روشن باشه یا کرم صدفی ممنو میشم کمک کنید

ما سرویس کمد و تخت رو از یافت اباد و لباس و کالسکه و ... از بهار خریدیم

رنگ طوسی و زرد با هم قشنگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم شما کی خریدی از قیمتا اطلاع داری؟

۴ سال پیش بود قیمت های الان رو نمیدونم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من کرم نارنجی خریدم سرویس چوب اگه کمد دیواری داری نخر یه تخت نوزاد بخر یه سری چیزا رو از عبدل آباد بخر یه سری رو از بهار. من کمد نداشتم سرویس چوب رو دادم برام ساختن همون آپادانا هم گرون تر در میاد کیفیتم زیاد نداره 

توروخدا فقط طوسی نگیر،چیه تموم زندگی ها پرشده از،این رنگ سرد مزخرف ،آدمو دق میده این رنگ،این همه رنگای قشنگ خدا فرش طوسی،لباس طوسی،اتاق بچه وسایل بچه طوسی متنفرم از این رنگ جز افسردگی و غم چیزی نداره این رنگ

توروخدا فقط طوسی نگیر،چیه تموم زندگی ها پرشده از،این رنگ سرد مزخرف ،آدمو دق میده این رنگ،این همه رنگ ...

منم دو دلم برای طوسی البته فقط طوسی نمیشه رنگای دیگه ام کار میبره ادم