2777
2789
عنوان

بغض همیشگی

132 بازدید | 16 پست

شوهرم خیلی باهام بد رفتاری میکنه خیلی بهم حرفهای زشت میزنه

پشت خانواده ام فحش میده

به خدا همیشه سکوت کردم هیچ وقت جوابش رو ندادم

ولی اون خیلی نامرده  خیلی راحت سر کوچیکترین چیز فحش های زشت بهم میده اصلا من میبینه انگار دشمن خونیش رو میبینه یه بار یه نگاه یا حرف از روی محبت بهم نمیزنه

۱۳ ساله ازدواج کردم روز به روز داره بدتر میشه 

دوبار به زور بردمش پیش مشاور اما فایده نداره

خودم هم تا میام باهاش حرف بزنم میگه برو حوصله ندارم

به خدایی خدا اگه به خاطر دخترم نبود یه لحضه هم پاش نمیموندم

همین امشب خونه اقوام افطار دعوت بودیم یکی از بچه ها که با دخترم دوسته کنار من نشست (دخترم ۵سالشه و دوستش ۳ساله)

سر سفره افطار داشتم به دوتاییشون غذا میدادم

اومدیم خونه به من میگه خیلی بیشعور و نفهمی 

چرا سر سفره بیشتر به اون یکی غذا میدادی

الان دارم با اشک تایپ میکنم

ببخشید طولانی شد فقط خواستم درد کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندروز پیش از مدرسه دخترم زنگ زدن دخترتون جیش کرده شلوارش براش شلوار بیارین باباش خونه بود که زنگ زدن

چقد به من فحش داد که تو صبح نبردیش دستشویی

درحالی که به خدا بزده بودمش

وقنی هم رفتم مدرسه فهمیدم یکی دیگه از بچه ها بوده اشتباه به من زنگ زدن

نمیفهمه  نه نماز میخونه نه روزه میشه از خدا نمیترسه

نمی دونم خودم یه طور دیگه گرفتارم روانشناس  که رفتی چی گفت راهکاری نداد 

باهاش جدی صحبت کنی فایده نداره مثلا برای امشب بگی تو که دیدی من برای بچه ام کم گذاشتم تو پدرش بودی میبردیش پیش خودت خودت غذا بهش میدادی

یا بگی دنبال بهانه برای دعوا نکرد من بنانیست به این حرف ها بهایی بدم فکر کنم سادیسم داره دوست داره تو را ناراحت کنه

نمی دونم خودم یه طور دیگه گرفتارم روانشناس  که رفتی چی گفت راهکاری نداد  باهاش جدی صحبت ک ...

اصلا حرف روان شناس رو قبول نداره اینقدر که خود خواهه

دیگه اینقدر خسته و ناتوان شدم حوصله جروبحث باهاش ندارم خودم رو باگریه کردن اروم میکنم😔

نکن با خودت اینطوری فکر دخترت باش باهاش جایی نرو تنها برو با دختر زندگی بکنید فقط وظیفه اش هست خرجیتون را بده حذفش کن نه اینکه خودت را فداش کنی

نکن با خودت اینطوری فکر دخترت باش باهاش جایی نرو تنها برو با دختر زندگی بکنید فقط وظیفه اش هست خرجیت ...

چطوری حذفش کنم عزیزم وقتی اجازه ندارم یه جفت جوراب واسه خودم و دخترم بخرم قبل از تایید کیفیت از طرف اقاااا

2790
2778
2791
2779
2792