چهار ساله میره یه شهر دیگه برای کارش سالی دو سه بار میره. هر بارم یه ماه میمونه. بعد موقع اومدنی هبچی برام نمیاره ولی برای مامانش سوغاتی اون شهر رو میاره و.... من پیش مامان میمونم تا بیاد... الان دلم میخاد بهش بگم این سری اومدی برام مانتو شوار بخر با یه بوت ولی روم نمیشه میدونم بگم میگ من سایزتو نمیدونم و فلان و بمان. مگ میشه سایز لباسمو ندونه.. بنظرتون بهش بگم؟ یا نه
اگ شما بودید چجوری بهش میگفتید با توجه ب اینکه میگه سایز تو نمیدونم و...
بی پناهی یعنی ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....
گاهی بهش بگودوست دارم وقتی پیشهمنیستیمشده یه چیزکوچیمبرامبخری نه صرفا ب عنوان سوغاتی فقط ب این خاطر ک بهمبگی یادمبودی
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
این شوهرا کاش هیچ وقت زن نمیگرفتن همون پیش ماماناشون به زندگی کردن ادامه میدادن، شما که قراره در هر صورت مادرتون اولویت باشه چرا یه زن دیگه رو میارین تو زندگیتون؟؟؟!!!!
والا اگه برای مادر شما میاورد بازم یه توجیهی داشت که این همه مدت پیشش میمونین و شوهرتون به امید اونا میتونه به کارش برسه