2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مسکن مهر خریدم الان همونجا از شهرهای اطرافش به نظر من خیلی بهتر خونه هاش هم خیلی خوبن من دوستم و زنداداشم چند سال اونجا هستند میگن مشکلی نداریم خیلی هم پیشرفت کردند از هر نظر قیمت هاشون هم که رو یک و ۶۰۰ هم من شنیدم شده.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من یه مسکن مهر خریدم الان همونجا از شهرهای اطرافش به نظر من خیلی بهتر خونه هاش هم خیلی خوبن من دوستم ...

چقپر خوب پس. میشه به عنوان به پی انداز گذاشت کنار 

آخه با این اوضاع راحت نمیشه خونه گرفت

چقپر خوب پس. میشه به عنوان به پی انداز گذاشت کنار  آخه با این اوضاع راحت نمیشه خونه گرفت

من نمیدونم چرا مردم ما مسکن مهر رو خونه نمیدونند الان خیلی ها همون هم نمیتونند بخرن 😅😅 معلوم که میشه  دوست من میگه ما تو ساختمون کسی هم داریم که ماشین میلیاردی داره ولی تو مسکن مهر زندگی میکنه یا میگه حقوق ۵۰ یا ۶۰ تومنی هم داریم اونجا هستند الان خیلی ها چون شهر جدید و خونه ها نوساز استقبال می کنند از اینجور جاها البته من بقیه مسکن مهر ها رو نمیدونم اینجایی که دوستم و زنداداشم هستند و خودم خریدم که خیلی خوب.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.