2777
2789
عنوان

درس

95 بازدید | 10 پست

چیکار کنم خیلی پایم ضعیف شده

اما خوب با اینکه اصلا درس نمیخونم امتحانات‌ ترم ۱ عم بد ندادم متوسط شدن نمراتم همش میترسم استرس نمیزاره درس بخونم همش میگم نکنه اینو یاد نگیرم نکنه اونو یاد نگیرم وای اعصابم بهم ریخته چیکار کنم بنظرت اگ‌از الان تا شروع ترم ۲ بخونم میتونم حداقل نصف کتابا را بخونم

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

۱۱تجربیم

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

در چه مقطعی هستید

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند شدی میانترم؟

خوب بودن بد نبودن نمراتم فقط ریاضیم خیلی بد شد 

معدل نزده بودن 

در چه مقطعی هستید

۱۱تجربی

عوامل حواس پرتیتو حذف کن و واسه خودت برنامه روزانه با دقیق ترین جزئیات بنویس

حواسم پرت نمیشه میتونم درست تمرکز کنم  اما استرس میگیرم و کلا گند میزنم یهو به همه چی واقعا استرس شدید چیکار کنم

حواسم پرت نمیشه میتونم درست تمرکز کنم  اما استرس میگیرم و کلا گند میزنم یهو به همه چی واقعا است ...

اگه مثلن امتحان داشتی چنبار بخون و مرور کن بعد نمونه سوال حل کن یا تست بزن باعث میشه اعتماد به نفست بره بالا و استرست کم بشه

اگه مثلن امتحان داشتی چنبار بخون و مرور کن بعد نمونه سوال حل کن یا تست بزن باعث میشه اعتماد به نفست ...

اوکی امتحان میکنم حتما ممنون بابت راهنماییت

واقعا  درکت میکنم خودمم هیچی از تعطیلاتمم نفهمیدم، حالم دیگه از همه چی بهم میخوره

تنها  توصیه ای که دارم اینه که تو این سایت نیا هر  چقدم درگیری ذهنی داری باید قبل درس خوندن  بذاریش کنار ، توی یک برگه برنامه ریزی هاتو بنویس اینکار باعث میشه اعتماد به نفست بالاتر بره و کارات بهتر پیش برن

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐