2777
2789
عنوان

آبله مرغان 😔😣

16061 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

من آبله مرغان گرفتم دوروزه قبلش همراه بیمار بستری شده بودم تو بیمارستان بعد ازینکه متوجه شدم برگشتم خونه بماند ک چ بدبختی ها سر همین کشیدم.. باید برم حمام اما بهم گفتن ک تا چند روز نباید برم حمام خوب نیس..شما خبر ندارین میشه یا ن؟؟دکتر بم گف چن روز نرو ولی خیلیا نظرشون متفاوته..تجربشو دارین؟؟

بعد اینکه اگ مشکلی نداره حمامم ایا استفاده از صابون شامپو مورد داره؟آخه توسرمم دونه های ابله زده ولی میخام از شوینده استفاده کنم عصبیمممم😑😑

میترسمم جای آبله ها بمونه 

اگ تجربه مشابه دارین بگین بم لطفا☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا هم خودتو نخارون

حواس خودتو پرت کن سریال ببین کارایی که دوست داریو انجام بده

من خیلی کوچیک بودم که گرفتم اصلا یادمم نیست

مادرم همیشه حواسش بود که نخارونم ولی باز انگار از دستش یکی دوتا جا در رفته بود و الان اون دوتا جاشون مونده 

من حمام میرفتم با ی شوینده که مخصوص ابله بود میشستم خارش رو کم میکرد، از داروخونه بپرس توش ترکیبات کاج بود، خاکشیر رو مثل اسفند دود بده به خودت، شامپو بچه بزن و صابون بچه بدون عطر اگه شوینده گیر میاوردی، دکتر به من آسیکلوویر داد که داروی ضد ویروس چون تو گلوم زده بود و نمیتونستم اب بخورم، سرخ کردنی و ادویه اصلا نخور

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
منم چند سال پیش گرفتم حمام نرو و یک نکته خیلی خیلی مهم دیگه تا میتونی خودتو نخارون چون مثل چی جاش می ...

وای نمیشه انگا پوستم میسوزه نمیتونم ب هیچ عنوان دست نزنم بش تو گلومم زده شدید گلو درد دارم 

تایک هفته نری بهترمنم بچه هام گرفتن وقتی حالت خشک گرفت رفتن ولی یک دوش ساده اگه زخم هاکنده بشه جاش م ...

خیلی سخته ک دست نزنم میسوزع پوستم کلا داغون شدم با اینکه کلی هم رعایت میکنم چن جا تو صورتم زخم شده انگار پوستم خوب بود اعصابم خورده😞

خیلی سخته ک دست نزنم میسوزع پوستم کلا داغون شدم با اینکه کلی هم رعایت میکنم چن جا تو صورتم زخم شده ا ...

پمادبزن پسرمن انقدرتنش زده دلم میسوزه انقدرگریه کرداین چندروزواینکه شربت مثلاپروفن اینابخوریاسیتریزن کمتراذیت بشی

من حمام میرفتم با ی شوینده که مخصوص ابله بود میشستم خارش رو کم میکرد، از داروخونه بپرس توش ترکیبات ک ...

منم همینطورم تو گلوم زده داغونم کرده دکتر رفتم فقط بم چنتا قرص داد و یه سرم زد ک چارجا دستمو تیکه پاره کردن تا زدن همین