2821
2789
عنوان

دانشگاه

115 بازدید | 13 پست

دخترا سلام یسوال بنظرتون ارزش داره دو سال بمونم وبخونم یا انصراف بدم کلا برم تو خوابگاه برام سخته نمیتونم بمونم بخاطر همون و هنوز ترم اولم و رشتم صنایع غذایی و هیچ دوستی اینجا ندارم ته غربت رو اینجا احساس کردم ته ته غربت رو ولی از طرفی هم میگن ترم اول همینطوریه بمون بعد عادت میکنی دیگه ولی نمیخام زحمتای بابام رو به هدر بدم اون اونقد کار میکنه و هزینه میکنه تا من برم دانشگاه نمیتونم ببینم سر افکنده بشع کاش سرطان یگیرم یا خدا منو بکشع از دست این دنیا راحت بشمو پدر و مادرمو راحت کنم  از دست و عصه های من راحت بشن دیگع 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چقد انرژی منفی ارووووووم باش دختر  چته چیشده  میدونی چنتا ادم ارزوشدنه مث تو دانشجو ...

بخدا نمیتونم اینجا تنها جایی که میتونم بیام درد و دل کنم خیلی سخته برام هر روزم شده گریه دوری از پدر و مادر خیلی برام سخته خیلیییییی 

بخدا نمیتونم اینجا تنها جایی که میتونم بیام درد و دل کنم خیلی سخته برام هر روزم شده گریه دوری از پدر ...

کدوم دانشگاهی ؟

غصه نخور حیفته من مث تو بودم 

پوستم و داغون کردم 

روحم و له کردم سر همینا 

کدوم دانشگاهی ؟ غصه نخور حیفته من مث تو بودم  پوستم و داغون کردم  روحم و له کردم سر همی ...

دانشگاه ارومیه من اگه نتونم بمونم میذارم زمین دیگه نمیخونم خیلی سخته برام خیلییییی

حق داری

یچیز بگم من فوقش سه ساعت فاصله دارم اونقدراا از خانوادم زیاد دور نیستم دوستم نه که یدونه هم‌پیدا نکرده باشم نه پیدا کردم فقط با هم اتاقیام راحت نیستم اذیت میشم همین ولی هیچکس پدر و مادر خود آدم نمیشع هیچکس هیچکس 

گفتی کاردانی هستی  چشم رو هم بذاری تمومه مثل برق ‌و باد میگذره

آرع جانیم کاردانیم چهار ترم هس یعنی این مهر نه اون یکی مهر تموم میکنم ولی خیلی سخته محیط خوابگاه خیلیییییی بع پدر و مادر خیلی وابستم خیلییی 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز