2777
2789

۲۴ سالمه نامزدمم ۲۵ رفیقاش زناشون همه ۱۷ تا ۲۰ ساله هستن اصلا یه جوری گرفته میشم انگاری پیر شدم هر چند من سرکار میرم دستم تو جیب خودمه اصلا نمیدونم چجوری حال خودمو خوب کنم خودمو کم میبینم نامزدمم یبار تو عصبانیت بهم گفت دوستت گفت من اعتماد بنفستو گرفتم هی بهت گفتم خوبی خوشگلی همشونو الکی گفتم ولی بعدش میگه عصبانی بودم خواستم حرصتو درارم ولی تو کتم نمیره  چیکار کنم اینجوری نبودم وقتی با دوس پسر قبلیم بودم فک میکردم خوشگلم خوبم ولی الان ........

فقط میتونم بگم کات کن 

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا سنت که بیشتر باشه خیلی بهتره من تو خانواده شوهرم از همشون کوچیکترم یه جوریه انگار منو آدم حساب نکنن اون حالتیه حسم خیلی بدم میاد تازه تو شاغل هم هستی این خیلی عالیه  

فقط میتونم بگم کات کن 

راست میگه کات کن....................خودتو درمان کن..............بعد به ازدواج فکر کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آدم هر چی بزرگتر میشه اتفاقا ذهنش برای شیک تر بودن ،زیبا بودن و.. هر چیز دیگه ای باز تره ،اگر در لحظه  جلوشون اعتماد به نفس نداشتی جوری نشون بده که انگار پر از عزت نفس و حال خوبی ، طرف تو نمیفهمه این واقعیه یا الکی 

شاغل بودنت خودش یه امتیاز بزرگِ ،از پولت برای ارتقاع خودت استفاده کن 

و اون غروری رو که فکر میکنی لایقش هستی رو به خودت روا بدون ،نذار  از دو دلیت نسبت به خودت سواستفاده‌کنن ،اینجور مواقع پوشش غرورم خوبه ،تا وقتی که بتونی خودتو بسازی