2777
2789
عنوان

بهم میگه زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 89 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پولاش خرج خودم میکردم بعد ول میکردم میرفتم 😂

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#
قطعا کنار همچین آدمی نمیموندم حتی اگه ظاهرت رو تغییر بدی اینقدر روی روانت کار کرده و اعتماد بنفستو ...

ظاهرام بد نیست یعنی معمولیم خیلیا بهم میگن خوشگل اما این قبول نداره واقعنم اعتماد ب نفسمو گرفته حتی نمیتونم به ردیاها و ارزوهام فکر کنم تا فکر میکنم یهو ناامید میشم و میزنم زیر گریه

من اول که با همسرم ازواج کردم ‌۱۵ سالم بود سن بلوغ بود خیلی بد تیپ و زشت وچاق بودم .. ولی الان ۲۱ سالمه دماغم به شدت کوچیک شد ‌.. لاغر کردم ورزش کردم ... موهامو بلند تا باستنمه . ابروهام دخترونه میزارم . میرم بیرون با همسرم بهترین تیپ ممکن میزنم ‌‌.. اریش دخترونه میکنه ‌ . در حدی که شوهرم میگم خیلی عوض شدی .‌ الان بخدا قهرم کنم میاد دنبالم ‌‌..توام اگه میخوایش نمی تونی جدا بشی . پول بگیر برو عمل کن برس به خودت . بعد سوزندیش جدا ششششو

بمون و از خودت ی چی دیگ درس کن و بی محلی کن بهش سواد درسیتو‌ ببر بالا برای خودت مستقل بشو و ب خودت ه ...

از لحاظ ظاهری چیکار کنم دوسدارم خیلی خوش هیکل شم اما فک میکنم نمیشه فک میکنم من نمیتونم من لایقش نیستم

از لحاظ ظاهری چیکار کنم دوسدارم خیلی خوش هیکل شم اما فک میکنم نمیشه فک میکنم من نمیتونم من لایقش نیس ...

چند کیلویی ؟رژیم بگیر و پیاده روی کن هرروز نیم ساعت معجزه میکنه خرید رو شروع کن بگو تصمیم دارم درس بخونم و بخون و برو سرکار تا مستقل بشی