چقد دلم برای دعای ربنا تنگ شده شونزده روز از ماه رمضون رفت هنوز نشنید شبکه چهار شبکه سه شبکه قرآن
هر کدوم میزنم دم افطار نمیزاره
استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟
نمیذارن گل خیلی ساله. چون صدای شجریانه حالا ب دلایلی پخش نمیشه
من چندین ساله ک برنامه باد صبارو دارم. اونجا تو تنظیمات اوقات شرعی ۵دیقه قبل اذان ربنا پخش میشه برام😍🤩
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیذارن گل خیلی ساله. چون صدای شجریانه حالا ب دلایلی پخش نمیشه من چندین ساله ک برنامه باد صبارو دار ...
جدی وای از بچگی بااین صدا خاطره دارم روح استاد شجریان غرق نور پس برم باد صبا دانلود کنم
استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟
آخ گفتی چقدر دلم تنگه واسه ماه رمضونایی که با ماه عسل و ربنا و دعای سحر میگذشت چقدر د ...
چقد قشنگ بود اون روزا یادش بخیر مجرد بودم خانه پدری سفره افطار و دعای سحر سفره سحر تو آشپزخونه یادش بخیررر
جدی وای از بچگی بااین صدا خاطره دارم روح استاد شجریان غرق نور پس برم باد صبا دانلود کنم
اره واقعا منم یاد قدیما میفتم همه چی خوب بود
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...