2777
2789
عنوان

کنکوریااا

64 بازدید | 11 پست

من کنکوریم دی ماه کنکور ندادم 

گفتم چون بلد نیستم ممکنه با دیدن نتایج نتونم بخونم الآنم تقریباً دوازدهمو نصفه و نیمه بلدم میدونم پشت کنکور میمونم میترسم کنکور ثبت نام کنم با دیدن رتبم بیشتر نا امید شم نمیدونم جواب فامیلو‌ چی بدم 

بنظرتون ثبت نام کنم یا ن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ثبت نام کن ولی اگه دوست نداری به فامیل نگو ثبت نام کردی. دلیل نمیشه چون از دیدن نتایج میترسی کنکور ندی!! تلاشتو کن یا الان میشه یا سال بعد میشه

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
مگه برا فامیل کنکور میدی اصلا چ لزومی داره به فامیل بگی کنکور دادی کنکور بده تجربت زیاد میشه حداقل

خو دوتا از دخترای فامیل هم امسال کنکور میدن اونا خیلی خوندن 🥲ولی من بنا به دلایلی افسرده شدم نتونستم بخونم و بخاطر همین افسردگی جایی نمی‌رفتم الان همه فک میکنن من خیلی خوندم حتی تو ایام عید انگار تیکه میپروندن میگفتن فلانی تابستون دیگه پزشکیو میاری 

من آدم ضعیفیم حرف خیلی روم تاثیر داره 🥲🗿

خو دوتا از دخترای فامیل هم امسال کنکور میدن اونا خیلی خوندن 🥲ولی من بنا به دلایلی افسرده شدم نتونست ...

به عنوان  ادمی که دو سال پشت کنکور بوده بهت میگم

بعد ها حسرت میخوری چرا حرف فامیل برام مهم بود اصلا اگه حرف فامیل برام مهم نبود با ارامش درسمو میخوندم چقد پیشرفتم بیشتر بود اینا رو من الان بهش رسیدم 

حرف فامیل انداره پوست پیاز هم ارزش نداره

منم تو فامیلمون دوتا دندون قبول شدن من نشدم با اینکه درسم ازونا بهتر بود  انقققد اطرافیانم حرف مفففت زدن...ولی الان اون حرفا به کجا رسید؟

بذار تا صبح چرت و پرت بگن

فقط خودت مهمی و هدفت نه هیچ چیز دیگه ای 

هر کاری میتونی برا رسیدن به هدفت انجام بده :)💛