2821
2789
عنوان

یه سوال؟

178 بازدید | 15 پست

اقا من امسال کنکوریم ولی هیچی نخوندم برای کنکورم

تصمیمم اینه یه سال بمونم پشت کنکور برای رشته ی چشم پزشکی یا بینایی سنجی اینا درس بخونم و برم دانشگاه

به نظرتون ارزش داره؟ یا امسال برم دانشگاه ازاد رشته های حسابداری یا مهندسی پزشکی؟

تروخدا راهنمایی کنین دعاتون میکنم🥲

اگ بخونی ارزش داره من موندم پشت کنکور ک بخونم نخوندم اما اخرم ازادرفتم وقتمم هدررف

رشته ی بینایی سنجی( اپتومتریسته چیه به نظرت خوبه؟ درآمد داره؟

تو چه رشته ای رفتی؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه میخونی بمون اما اگه نه ب هیچ عنوان پشت کنکور نمون

نمیدونم بتونم بخونم یا ن 

چون اصن حصله ی درس خوندنو ندارم ولی دوس ندارم برم رشته های پوچ و به ماهی سه تومن راضی باشم

دلم میخاد آدم موفقی باشم🥲

اگه میدونی درسخونی بمون اگه میدونی بهونه میاریو تنبلی میکنی عمر خودتو تلف نکن من با اینکه میخواستم برم دانشگاه درکنارش انگیزه بگیرم برا کنکورمم بخونم برخورد به کرونا و سنگینی درسای خودم و الانم که کنکور سراسری دادن روی هواست روزی هزار اطلاعیه و بلا سرشون درمیارن ولی بهترین تصمیمی که تونستم بگیرم این بود که رفتم دانشگاه که حداقل پشت کنکور نمونم اگه میدونی ازین حاشیه ها و اطلاعیه ها میتونی دور بمونی و مجازی رو محدود کنی و مرد عملی درستو بخونی رشته هایی که هدفت بوده بشینی پشت کنکورم براش ارزششو داره حداقل تلاشتو کرده باشی که بعدا حسرتشو نکشی

نمیدونم بتونم بخونم یا ن  چون اصن حصله ی درس خوندنو ندارم ولی دوس ندارم برم رشته های پوچ و به ...

ببین روحیه خیلی مهمه و پشت کنکوریم واقعا سخته

تصمیمتو بگیر اگه تا اخرش میتونی ک بسم الله اما اگه تو خودت نمیبینی وقتتو هدر نده

نمیدونم بتونم بخونم یا ن  چون اصن حصله ی درس خوندنو ندارم ولی دوس ندارم برم رشته های پوچ و به ...

ادم موفق توی هر رشته ای عرضشو داشته باشه میتونه موفق بشه حتما که فقققط پزشکیا نشونه ی موفقیت نیست اونم با این پروسه ی طولانی تحصیلی پزشکی و این همه پزشک عمومی که اشباع شده پزشکی زمانی می ارزه که حداقل تخصصشو بگیری که اونم ۷ سال اگه مشروط نشی درسی رو عمومی ۲ سال طرح بعد بازم ازمون دادن حداقل دوسال پشت موندن برای قبولی تخصص ۴ الی ۵ سال تخصص بازم طرح و بعدش تبلیغات و هزینه ی مطب و ببینی کی چقدر معروف و کار بلد باشه که بتونه موفق بشه هم ازلحاظ تحقیقاتی هم از لحاظ عملی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز