2777
2789
عنوان

یه سوال؟

177 بازدید | 15 پست

اقا من امسال کنکوریم ولی هیچی نخوندم برای کنکورم

تصمیمم اینه یه سال بمونم پشت کنکور برای رشته ی چشم پزشکی یا بینایی سنجی اینا درس بخونم و برم دانشگاه

به نظرتون ارزش داره؟ یا امسال برم دانشگاه ازاد رشته های حسابداری یا مهندسی پزشکی؟

تروخدا راهنمایی کنین دعاتون میکنم🥲

اگ بخونی ارزش داره من موندم پشت کنکور ک بخونم نخوندم اما اخرم ازادرفتم وقتمم هدررف

رشته ی بینایی سنجی( اپتومتریسته چیه به نظرت خوبه؟ درآمد داره؟

تو چه رشته ای رفتی؟ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه میخونی بمون اما اگه نه ب هیچ عنوان پشت کنکور نمون

نمیدونم بتونم بخونم یا ن 

چون اصن حصله ی درس خوندنو ندارم ولی دوس ندارم برم رشته های پوچ و به ماهی سه تومن راضی باشم

دلم میخاد آدم موفقی باشم🥲

اگه میدونی درسخونی بمون اگه میدونی بهونه میاریو تنبلی میکنی عمر خودتو تلف نکن من با اینکه میخواستم برم دانشگاه درکنارش انگیزه بگیرم برا کنکورمم بخونم برخورد به کرونا و سنگینی درسای خودم و الانم که کنکور سراسری دادن روی هواست روزی هزار اطلاعیه و بلا سرشون درمیارن ولی بهترین تصمیمی که تونستم بگیرم این بود که رفتم دانشگاه که حداقل پشت کنکور نمونم اگه میدونی ازین حاشیه ها و اطلاعیه ها میتونی دور بمونی و مجازی رو محدود کنی و مرد عملی درستو بخونی رشته هایی که هدفت بوده بشینی پشت کنکورم براش ارزششو داره حداقل تلاشتو کرده باشی که بعدا حسرتشو نکشی

نمیدونم بتونم بخونم یا ن  چون اصن حصله ی درس خوندنو ندارم ولی دوس ندارم برم رشته های پوچ و به ...

ببین روحیه خیلی مهمه و پشت کنکوریم واقعا سخته

تصمیمتو بگیر اگه تا اخرش میتونی ک بسم الله اما اگه تو خودت نمیبینی وقتتو هدر نده

نمیدونم بتونم بخونم یا ن  چون اصن حصله ی درس خوندنو ندارم ولی دوس ندارم برم رشته های پوچ و به ...

ادم موفق توی هر رشته ای عرضشو داشته باشه میتونه موفق بشه حتما که فقققط پزشکیا نشونه ی موفقیت نیست اونم با این پروسه ی طولانی تحصیلی پزشکی و این همه پزشک عمومی که اشباع شده پزشکی زمانی می ارزه که حداقل تخصصشو بگیری که اونم ۷ سال اگه مشروط نشی درسی رو عمومی ۲ سال طرح بعد بازم ازمون دادن حداقل دوسال پشت موندن برای قبولی تخصص ۴ الی ۵ سال تخصص بازم طرح و بعدش تبلیغات و هزینه ی مطب و ببینی کی چقدر معروف و کار بلد باشه که بتونه موفق بشه هم ازلحاظ تحقیقاتی هم از لحاظ عملی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز