2821
2789
عنوان

خوابگاه

148 بازدید | 11 پست

سلام دخترا نماز و روزه هاتونوقبول دخترا شما هم ترم اول گریه میکردین من هنوز نتونستم عادت کنم دارم میمرم از بس گریه کردم دلم برا پدر و مادرم تنگ شده خیلییییییی الان که اومدم خوابگاه بیشترم شده دلتنگیم الانم که اومدم خوابگاه بیشتر شد 

وای برا منم خیلی سخته 

وقتی تنها میرسم ترمینال خیلی حس تنهایی دارم ...

درکت میکنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منی که از اول راهنمایی خوابگاه بودم تا اخر دانشگاه در مجموع ۱۰..۱۱ سال

کلا بعد از تعطیلات چند روز اول خیلی سخته ولی اوضاع بعدش بهتر میشه .

برو بیرون بگرد و خوش بگذرون

کاش من جای تو خوابگاه بودم موقع انتخاب رشته جوگیر شدم شهرستان نزدم، الان متل چی پشیمونم

نع هااا نع خیلی سخته خیلییییییی خوابگاه اونم که ۲ یا ۳ساعت از شهرتون فاصله داشته باشی با اینکه دو ساله برا رشته من ولی خیلی سخته خیلیییی 

وای برا منم خیلی سخته  وقتی تنها میرسم ترمینال خیلی حس تنهایی دارم ... درکت میکنم

اوهوم پس درک میکنی حالمو منی که بعد این ترم باید سه ترمم بمونم اینجا با اینکه میگن ارومیه خوبه ولی من نمیخام دیگهه اصلااا

اره منم ترم یک زیاد گریه میکردم ولی ترم اخر چون دوست وهم‌اناقی های خوبی داشتم دلم نمیخاست دیگه برم خ ...

من بیشتر از تو گریه میکنم من خیلی وابستم بع خانوادم خیلی خیلی ولی یع غلطی کردم جای دور زدم که کاش نمیزدم کاشششش

اوهوم پس درک میکنی حالمو منی که بعد این ترم باید سه ترمم بمونم اینجا با اینکه میگن ارومیه خوبه ولی م ...

برو دریا ، چی چست، خیام، دلت وامیشه، عادت میکنی نترس

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز