2777
2789

خودم یکیش دوم دبیرستان بودم

عشق ادبیات بودم،و استعداد بی نهایت توش داشتم

انشای نماز شرکت کردم

و مقام دوم اوردم

امتحان دی بود سر جلسه بودم تازه نشسته بودیم ک امتحان بدیم بهم معاون پرورشی گف دوم شدی

و بهترین لحظه عمرم بود

اومدم خونه به مادری ک عمری سرکوفت میزد ک چرا عرضه هی۰ی حتی درس خوندن رو نداری گفتم دوم شدم

😶گفت چیکار کنم و باهام دعوا کرد

جوری ک گریه کردم

الان یهو یادم اومد اعصابم ریخت بهم

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

زیاده از این ضدحالا ولی مغزم یاری نمیکنه یادم بیارمشون..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی که مثلا دوستم بودن همیشه ذوق منو کور میکردن 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
روز عقدم، نگاه بابام به سرویسی که پدرشوهرم داد سی گرم بود ، پارسال بابام چنان قیافش برزخی شد از ظری ...

به من ۲۰ گرم دادن و خودشون از قبل گرفتن و ی سرویس خیلی قدیمی بود ، چیزی نگفتم الآنم برای خرید خونه فروختیم 

روز عقدم، نگاه بابام به سرویسی که پدرشوهرم داد سی گرم بود ، پارسال بابام چنان قیافش برزخی شد از ظری ...

😶🥲باز خوبه شما برزخی نشدید

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

منم دوم ابتدایی املا ۱۹ شدم بابام میگفت نباید ۱۹ بشی بااااید ۲۰ بشی دوباره املا بعدی ۱۹ شدم بابام گفت مگه بهت نگفتم باید ۲۰ شی

من خیلی واسه املا بعدی خوندم که ۲۰ شم ولی باز ۱۹ شدم😓

بابام که نمره رو دید دفترو کوبید تو صورتم و کلی سرم داد زد

الان یادش افتادم اعصابم خورد شد . بخاطر اخلاقاش نتونستم از زندگی لذت ببرم😓

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته