2777
2789

منو کسی 8 ساله باهمیم،، تقریبا از دبیرستان ( همسن هستیم) 

این آقا درسش رو تموم کرد،، استخدام دولت شد،، الان ماشین داره، مقداری جهاز گرفته،، یکم پس انداز هم داره ،،،. و همینطور که کنار منه،،، در کنار من به تفریحات خودش هم می رسه ( رشتشم فنی بود درسشم بد بود ) 

اما تو این 8 سال فقط درسم رو تموم کردم،، رشته تجربی بودم درسم به اون خوبی،،، اما کنکور چند بار دادم و قبول نشدم،،،، و نه مثل اون دوست خاصی دارم نه درآمدی نه تفریحی هیچ...  تازه کلی ناراحتی دارم که کنکور قبول نشدم و... به جایی نرسیدم ( مغزم دیگه نمی‌کشه درس بخونم) 

به نظرتون چیکار کنم خیلی احساس شکست میکنم 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

تو این 8 سال اون خیلی پیشرفت کرد 

اما من هیچ پیشرفتی نداشتم 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به کنکور ، حق داری ناراحت باشی. 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
تو خود منی  دقیقا شرایطت رو دارم استپ کردم تو ۱۸ سالگی

من آلان دارم میرم 23

دقیقا منم تو موده توام عزیزم

حس میکنم همش دارم پس رفت میکنم 

اطرافیانم کسایی که تا چن سال پیش از من پایین تر بودن الان کلی پیشرفت کردن...

نه اینکه بابت پیشرفتشون ناراحت باشما ن

واسه پس رفت خودم ناراحتم

و هیج کاریم از دستم برنمیاد

سنمونم که داره عین برق و باد میگذره

مگه میتونه منو از یادت ببره؟                                                   عمرا اگه تو بغلش خوابت ببره:)🖤
۸ سااااله باهمین ازدواج کنین دیگه

قرار بود بیاد جلو متاسفانه پدرم فوت کرد 

منتظر سالگرد پدرمه 

البته مخالف هم داریم 

تو این 8 سال اون خیلی پیشرفت کرد  اما من هیچ پیشرفتی نداشتم

پیشرفت که فقط درس نیست یه کار دیگه انجام بده، مثلآ نقاشی ورزش زبان خارجی ،آرایشگاه خیاطی....

بعد که به میانسالی برسی جای جبران نیست

دقیقا منم تو موده توام عزیزم حس میکنم همش دارم پس رفت میکنم  اطرافیانم کسایی که تا چن سال پیش ...

دقیقا منم خیلی خوشحالم اون پیشرفت کرده 

ناراحتیم از اینه خودم هیچ پیشرفتی نداشتم 

مثلا وقتی می بینم حقوق می گیره هرچی دلش میخواد می‌خره،، سرگردون نیست و... 

عزیزم برادر شوهر من هم با دختر خاله اش دوست بود 

برادر شوهرم ۲۱ ساالش بود و دانشجوی فوق دیپلم  

دختر خالش ۱۴ سالش بود خیلی به برادر شوهرم انگیزه میداد ولی کو گوش شنوا

دختره خیلی درسخون بود رفت دانشگاه ارشد گرفت پرستار شد استخدام شد 

بعد هم به پسره گفت ما در سطح هم نیستیم و جدا شد و رفت 

حالا هم ازدواج کرده خونه و ماشین دارن 

برادر شوهرم هم چنان مجرده 

زندگی خودت رو جمع و جور کن و بهش دل نبند

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
منم 22 کنکور ثبت نام کردی باز؟

هنور نه 

گفتم فقط زبان ثبت نام کنم 

دقیقا منم خیلی خوشحالم اون پیشرفت کرده  ناراحتیم از اینه خودم هیچ پیشرفتی نداشتم  ...

😔میفهمم

مگه میتونه منو از یادت ببره؟                                                   عمرا اگه تو بغلش خوابت ببره:)🖤