2777
2789
عنوان

ازدواج

145 بازدید | 7 پست

انقدزده به سرماهرکی می یادسررام میخوام ازدواج کنم باهاش چاق یابدقیافه باشه من خیلی احساسیم متاسفانه نشدباعشقم ازدواج کنم ۱۰سال طول کشیدخواستگاریم اومدنشداون کشیدکنارالبته میترسم براهمیشه توحسرت عشق ودوس داشتن باشم ولی سنم دیگه گذشته ۳۴سالمه میترسم سرموبالاکنم ببینم شدم ۶۰نه بچه ی نه زندگی هیجی😔😔😔توروخدادعام کنید یکی پیدابشه بهش حس داشته باشم 

الان سنی نیست که بخای فانتزی فکر کنی نمیگم به هر قیمتی ازدواج کن .ولی حس پیدا کردن چیه طرف ادم خوب باشه خوش اخلاق باشه نا خود آگاه حس پیدا میشه مگر اینکه روابط قبل زیاد داشته باشی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان سنی نیست که بخای فانتزی فکر کنی نمیگم به هر قیمتی ازدواج کن .ولی حس پیدا کردن چیه طرف ادم خوب ب ...

آخه خیلی دل نازکم میترسم منوبشکنه بابی احساسیش

آخه خیلی دل نازکم میترسم منوبشکنه بابی احساسیش

اوخی جوجه قشنگم.یه کم خودت قوی تر کن فارغ از بی احساسی مرد .زندگی متاهلی فراز نشسب بیشتر از مجردی نباید زود بشکن باشی

اینشکلی نگوتنم میلرزه میخوام بچموبغل کنم🥺

انشالاه یکی پیدا میشه نا امید نباش ولی به هر ازدواجی تن ندخ که پشیمون میشی میگی کاش ازدواج نمیکردم 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
2790
2778
2791
2779
2792