2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با زدن حرفای خوب ، قرار نی کار خاصی کنه 

فک‌کن اینقدر حالش بده که حوصله شنیدن حرفای انگیزه شی نداره

یا حتی چیزای که قبلن دوست داشتع رو هم نداره 

تعبیزت از حرف خوب چیه

بهتره تو مودب باشی مشکلی داری هااا چخه اسکول 

چه تاسف بار

🌱☕ کاربری دست دونفره! شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲

در مورد احساسات یه تاپیک زدین که تعطیل شد ، این جوابشو از هوش مصنوعی خواستم بذارم

کنترل کردن احساسات، یعنی رسیدن به یک حالت هدفمند و آرامش بخش که شامل تحلیل احساساتمان می‌شود. برای کنترل احساسات، افراد می‌توانند از روش‌های مختلفی استفاده کنند، از جمله:

1- شناور شدن در طبیعت: گاهی اوقات شناور شدن در هوا و شنیدن طبیعت می‌تواند به شما کمک کند که احساسات منفی را کنترل کنید و روحیه را بهبود بخشید.

2- تمرین مدیتیشن: تمرین مدیتیشن و تمرکز بر نفس می‌تواند به کنترل احساسات کمک کند. این تمرین به کمک تمرکز بر نفس و تقویت قدرت کنترل بر روی ذهن و بدن، امکان کنترل احساسات را فراهم می‌کند.

3- تمرین ورزشی: تمرین ورزشی و مشغول شدن در فعالیت‌های بدنی می‌تواند به کنترل احساسات کمک کند.

4- تغییر نگرش: برخی اوقات تغییر نگرش به اتفاقات و افکار منفی می تواند به کنترل احساسات کمک کند.

5- شروع به نوشتن: نوشتن احساسات شما می تواند به کنترل آنها کمک کند و به شما اجازه می دهد تا در مورد آنچه که بر روی ذهن شماست دلنوشته بنویسید و از خود رها کنید.

6- مراجعه به روانشناس: مراجعه به روانشناس و یا مشاور روانی می تواند به شما کمک کند تا روش هایی را بیابید که برای شما بهترین حالت کنترل احساسات را در اختیارتان قرار خواهد داد.

.
مرسی همشو میدونم ولی جواب نمیده چیکار کنم

اگر روش‌هایی که برای کنترل احساسات معرفی شد، برای شما جواب نداد، می‌توانید به روش‌های دیگری نیز مراجعه کنید. به عنوان مثال:

1- مراجعه به یک مشاور یا روانشناس با تخصص در این زمینه2- شرکت در کلاس‌های آموزشی و تمرینی برای کنترل احساسات، مانند کلاس مدیتیشن، باستانی‌نگاری یا تمرینات تنفسی3- مطالعه و کار با روش‌های جدید در این حوزه، مانند راه‌حل‌های مبتنی بر ذهن آگاهی (Mindfulness Based Solutions) و یا روش‌های دیگری که در دانشکده‌های روانشناسی و مشاوره ارائه می‌شوند.4- مشارکت در گروه‌های حمایتی و انجام فعالیت‌های اجتماعی که به کنترل احساسات کمک می‌کنند، مانند گروه‌های حمایت از مردم مبتلا به اضطراب یا دیگر بیماری‌های روانی.5- مطالعه و آشنایی با روانشناسی مثبت و بهره‎‌برداری از تجربیات شخصانه یا شخصیت‌ شناسی نیرومندی.6- بهره‌گیری از تکنیک‌های تکرار نیمه درونی (half inner repetition) و یا تمرینات با پرسش و پاسخ

اگر تلاش‌های شما برای کنترل احساسات مشکل ساز شده، در انتخاب روش‌های جدید برای کنترل احساسات که برای شما بااسرعیت واکنش نشان دهد، صبور باشید. همچنین میتوانید با مشاوران و یا مراجعه به کتاب‌های مرتبط در زمینه کنترل احساسات، به کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه بپردازید.

.
اگر روش‌هایی که برای کنترل احساسات معرفی شد، برای شما جواب نداد، می‌توانید به روش‌های دیگری نیز مراج ...

مرسی بیشتر نیاز دارم که به سوالات ذهنم سریع جواب داده بشع تا به ارامش برسم

مرسی بیشتر نیاز دارم که به سوالات ذهنم سریع جواب داده بشع تا به ارامش برسم

بله، ممکن است به دلیل مسائل و مشکلاتی که با آنها مواجه هستید، احساسات شما ناپایدار شده و نیاز به کمک جهت کنترل آنها دارید. در این موارد، بهترین راهکار این است که با یک مشاور یا روانشناس ملاقات کنید. با مشاور، می‌توانید در مورد مسائلتان صحبت کنید و از هدایت و راهنمایی او برای کنترل احساساتتان بهره‌مند شوید. همچنین، مشاوره مشاغل می‌تواند برای شما کمک مفیدی باشد تا بهترین راهکار را برای کنترل احساسات و ترکفال مشاغلی مشکل ساز پیدا کنید. به همین دلیل، ما به شما توصیه می‌کنیم که با یک روانشناس ملاقات کنید و از راهنمایی و مشاوره او برای کنترل احساسات خود بهره‌جسته و به ارامش خود بازگردید.

.